Van egy 20 év körüli Ladánk, nem használjuk, drága lenne a műszakiztatása, nem érné meg. Hogyan lehetne minél több pénzt szerezni belőle, egyben eladni vagy alkatrészenként?
Egyben eladni adásvételivel, ha olyan, szerintem lehetetlen.
A korrupt bontósok-és melyik nem az-általában 20 rugóért adnak ki papírt forgalomból végleg kivonatásról, de az lehet,hogy nem éri meg.
Ami működik: fíktív adásvételi külföldi vevő nevére opcionálva-jelen esetben pl.ukrán-6 évig ideiglenesen, majd végleg törli a gépet a nyilvántartásából az "ocsmány".
Motorszám,alvázszám flexxel ki, sajnos csak így maradhat a Tied a saját autód.
Bontás után a karosszériaelemekkel vigyázz:némely gyanakvó vasas végleges bontási engedélyt kérhet.
De ezek után a perifériákat szabadon értékesítheted!
add be a MÉH-be vagy add el a "vasasoknak" vagy hobbi célra használhatóan hirdesd meg.
Asszem 55ft/kg áron mérik a MÉH-ben a kocsikat
( Különben ki hallott már olyat hogy a vasgyűjtő bontási engedélyét kér a kocsihoz (?) )
Nem bontsd szét, én megveszem a vasárnál jobb áron. /Egy hobby gyűjtő/
Első voltam
Vidd ki Afrikába ott most ez a menő,6-800 dollárt is érhet.
Ha sokallod a benzint akkor az Orczy téren vagy a Keletinél az első arab megveszi tőled ALKATRÉSZNEK egy ötvenesért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!