Miért annyira népszerű a Suzuki swift? 2,9 Millióért szerintem drága, ennyi pénzért márjobb autókat is lehet kapni Pl:Renault Megane, Citroen C3 picasso stb.
nem tudom,hogy az új miért.
a régiek (amik most úgy 8-12) évesek,azért voltak népszerűek,mert szinte fele annyiba kerültek,mint pl. egy renault,vagy egy Volkswagen...
am én nem vennék semmi pénzért már suzukit,mert tényleg annyiba kerül már,mint egy szebb és jobb autó
Ford Focus pl. 3.200.000 ft,míg a Suzuki swift 2.900.000 ft
és a ford 1,4-es,a suzuki meg 1,2-es
Sokan nem látták a rendőrségi statisztikákat,hogy hogyan szedik ki az embereket egy fának ment suzukiból és hogyan szállnak ki pl. egy renaultból.
A biztonságossági teszteket nem veszik figyelembe. és megveszik a suzukit...
Miből gondolod,hogy a népszerűségi listát ÚJ és alapfelszereltségű Swiftek vezetik?
Egyébként ha mégis így lenne akkor az a kedvező(nek tűnő) hitelkonstrukciók miatt van.
Nem mellesleg pedig az újonnan 4-5 millió körüli árúak 4 éves korukra már harmadáron hozzáférhetőek akár 50-60 000 km-rel.
Végezetül pedig igenis,kimondottan jó,strapabíró és olcsó fenntartású autóról beszélünk,igen komoly háttérbázissal.
A francia autókhoz mérten nagyságrendekkel különb és üzembiztosabb egy japán.
Az nagyon egyéni,hogy kinek milyen forma jön be.
NEM Suzuki-fan vagyok,német autósként írtam mindezt az eddig látott hallott tapasztalatok okán.
Az itthon kapható szuzka annyira japán, mint egy bronxi néger... Nem japán minőségellenőrzéssel dolgoznak az itthoni gyárban, hanem sokkal gyatrábbal.
A töréstesztje egy közröhej, papíron biztonságosabb az egy légzsákjábal és 1000 kilójával, mint egy 1,5 tonnás 6 légzsákos prémium kat. német autó - ó, hát hogyne.
A szuzuki addig volt jó, amíg a régi swiftet gyártották. Olcsó volt és kiment a világból olajcserével. Cserébe jó fapados volt dehát valamit valamiért.
Az új pedig drága, egyáltalán nem olyan megbízható, mint ahogy azt a szuzka fan-ok állítják, a fenntartása sem épp gazdaságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!