Szerintetek, hogyan lehetne megoldani, hogy minél hamarabb kapjak vizsgaidőpontot?
A nem érdekel ki mit mond -ot megértem.
A tudok vezetni kijelentéssel már kevésbé értek egyet. XD
Nekem hivatásos jogsim van (motor kategórián kívül betelt piktogrammokkal) 3évig buszoztam most kamionozok. 9 autóm volt egymás után és egy autókereskedésnek is én hordtam a használ tautókat. Hobbiból versenyzek konkrétan autócrossozok. Olyasmi ez mint a rally.. Olyasmiket tudok művelni az autókkal hogy azt te el se tudod képzelni.
Én ezt a mondatot hogy még nem mertem kijelenteni magamról. -Mármint hogy tudok vezetni... Mert még mindíg tudok újat tanulni.
Tudod ez olyan dolog mint a hogy azt mondod magadról hogy hős vagy. Ezt magadról nem mondhatod max mások mondhatják rád.
Talán ezért nem siet neked az oktatód vizsgaidőpontot adni.. Ezen gondolkozott már kend?
ha ennyire fontos lett volna az a vezetés, akkor már rég megkented volna az egyik vizsgabiztost az 5 közül.
megértem, h az oktatód ilyen finom módszerekkel próbál lebeszélni az autóval közlekedésről...
vezetni egy csimpánz is tud, ha megtanítják rá. közlekedni is meg kéne tanulni.
azok az apróságok bizonyára nem is voltak olyan aprók, ha a VB kivágott miattuk mint a kakás macsekot.
miket rontottál?
Utolsó: ilyen stílusú válasz után semmi közöd hozzá. Amúgy meg elmondtam volna , mert mint mondtam APRÓSÁGOK.
Három válasz közül , egyik sem a kérdésemre válaszolt. Az oktatóm szerint is minden nagyon jól megy , nem érti , hogy hogy nem vizsgáztam még le , mindig azt mondja , hogy jobban vezetek mint akármelyik tanulója ezért is furcsa neki. A vizsgaidőpontot meg nem ő adja, hanem a központban kell kérni , és ott adják. De amúgy gondolhatjátok , hogy van elég bajom , ötször megbukni 18 évesen mekkora csalódás, ami örökre bennem maradt, milyen megalázó , elmenni PÁV vizsgára , ahol úgy bántak velem , mint egy fogyatékkossal , holott értelmes , és okos vagyok , erre még ti is ismeretlenül is bántotok. Nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!