Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A simson tényleg ilyen jó?

A simson tényleg ilyen jó?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és nem nagyon értek hozzá,nekem a robogó jobban bejön,bár azok is furák,mert ha egy ideig nem használom be se akar indulni :/ na de a simson tényleg ilyen jó mint ahogy el varázsolják páran? pl legyőzné a yamaha br 125-öst?Nekem keeway ry6 sportom van és ha ezzel megyek iskolába 100-as hogy a simsonosok abból fognak állni hogy piszkálnak miatta (mert hogy simson jobb) mit mondjak a simsonosoknak ilyenkor? :)

2012. aug. 29. 21:23
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Automata Simsonok : Simson Sula city, Thunder bird, Simson Star : [link] , [link] [link] És ezek mind Simsonok, szóval marha okos Simsonos aki robogót fikáz...
2012. aug. 31. 16:59
 42/46 anonim ***** válasza:
Ja. A másik. Én nem nézem le a robogókat, vissza olvashatod az eddigi hszeket. és még valami Én az én simsonomra nem raknék önindítót, mert feleslegesnek tartom. Csupán azt írtam le (és a másik szimós is), hogy a lehetőség adott.
2012. aug. 31. 17:02
 43/46 anonim ***** válasza:
WOW! Ezeket még nem is láttam. A city bird egész szép. A másik kicsit olyan sportrobogós, viszont csúnya az eleje.
2012. aug. 31. 17:10
 44/46 anonim ***** válasza:

kgpassat

Egy kawasaki ZZR-em van, csak városba használok robogót.

2012. aug. 31. 17:27
 45/46 RoadRunner válasza:

Emberek. Egyetlen egy kérdésem lenne . Ki tud mutatni nekem olyan 30-40!!! éves robogót ami még mindig napi használatra alkalmas ? Ennyit az elavult technikáról ;).

Viszont lánynak szerintem is inkább robogó :)

2012. aug. 31. 19:42
 46/46 anonim ***** válasza:
51%
Én ma gőzhajót láttam a Dunán. Akkor az jobb technika mint a szárnyashajó ??? Hisz milyen régi és megy...
2012. szept. 1. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!