Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A simson tényleg ilyen jó?

A simson tényleg ilyen jó?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és nem nagyon értek hozzá,nekem a robogó jobban bejön,bár azok is furák,mert ha egy ideig nem használom be se akar indulni :/ na de a simson tényleg ilyen jó mint ahogy el varázsolják páran? pl legyőzné a yamaha br 125-öst?Nekem keeway ry6 sportom van és ha ezzel megyek iskolába 100-as hogy a simsonosok abból fognak állni hogy piszkálnak miatta (mert hogy simson jobb) mit mondjak a simsonosoknak ilyenkor? :)

2012. aug. 29. 21:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Egy olyan hsz helyből hiteltelen, amit azzal kezdesz, hogy miért nem lehet értelmesen megbeszélni valamit majd 2 sorral később már "rotyogónak" fikázod az ismerősöd robogóját.

2012. aug. 30. 15:52
 32/46 kgpassat ***** válasza:

Az nem fikázás. Mondjuk "becenévnek", ha úgy tetszik. Ugyanolyan, mint a "szimó".

De a lényeget sikerült leszűrnöd.

2012. aug. 30. 16:07
 33/46 A kérdező kommentje:
de végül is nem csak a simsonhoz van távirányító mert a keeway-om hoz is van.....úgyhogy elviszem ha szükség lesz rá :D és 600 lakos van ebbe a faluba elég szép falu itt van 3 robogós lány egy robogós fiú :) bár abból a 3 lányból egy inkább nagyobb motort szeretne :D úgyhogy nem értem feléd miért nincs egy se....és a tanácsokat meg megfogadom....
2012. aug. 31. 09:11
 34/46 anonim ***** válasza:

Távirányítós szimszon nincs, sőt, önindítós sem létezik belőle gyárilag!

Az teljesen más tészta, hogy mit lehet otthon összeberhelni. Annak már köze sincs a Simsonhoz, hogy beletaknyolt valaki egy távirányítós öndindítót (amit valószínűleg egy robogóból szerelt amúgy ki..).

2012. aug. 31. 11:24
 35/46 anonim ***** válasza:

# 32

Becenév, aha, érem.

Akkor miért sértődnek meg a simsonosok ha régi roncsnak nevezik a szimójukat? Ez is csak egy becenév, nem gondolja ám senki komolyan...

2012. aug. 31. 11:27
 36/46 anonim ***** válasza:

# 34/35DE volt gyárilag önindítós, sőt talán maradt is, a Simson rollerből menőbb helyekre önindítósat csináltak... És a legtöbb önindítós Simson a szimó rollerhez készített önindítóval van össszekókányolva. A távirányítót meg meg tudják otthon is csinálni... Mind1, mondjuk ebbe most nem akarok beleszólni, csak hogy ne keringjenek téves dolgok...

Jah, és könyörgöm, aki egy robogót nem tud berugni, vagy egy Simsont az adja el... :/

2012. aug. 31. 11:38
 37/46 kgpassat ***** válasza:

Réginek régi, ez egyértelmű.

Roncs is van belőlük, mint minden másból.

De te azt mondod, hogy alapvetően roncs lenne? Hagyjuk, költői kérdés volt... Robogózz tovább.

2012. aug. 31. 11:42
 38/46 anonim ***** válasza:

Volt önindítós. Az sr50 egyes példányai rendelkeztek önindítóval. Mivel az SR50-ben ugyan olyan blokk van mint az S51-ben, ezért az önindítót vagy akár az egész blokkot farigcsálás nélkül át lehet rakni az S51-be.

Itt olvashatsz az SR50-ről: [link]

De itt a lényeg: "A legjobban felszerelt változatok a C, illetve az önindítóval is rendelkező CE változatok voltak. E változatokból hazánkba nemigen került."

Attól hogy magyarországon nem volt elterjedt, még létezett.

2012. aug. 31. 12:40
 39/46 anonim ***** válasza:
És ez az SR véletlenül nem robogónak számít???? Mert kiskerék, úgy űlsz rajta mint a budin, osszekoccanthatod a térdeidet rajta. Akkor Simsonosok lenézik a másik simsonost is? Jó tudom váltós, de volt autómata műanyag burkolatos simson is! ÉS minek tuningolni egy régi S51-et önindítósra mikor az a "gáz" robogóknak van szerintetek...
2012. aug. 31. 16:27
 40/46 anonim ***** válasza:
Ha akarod tekintheted robogónak, de szerintem nem az. Kell ezen is váltani, nem csak a gázt húzom. Ezzel hogy volt belőle autómata, megfogtál. Én úgy tudom hogy nem volt, csak fél autómata. Vagyis nem kellett kuplungolni, csak váltani és valami szerkezet oldotta és zárta a kuplungot. Ez a technika megtalálható a Jawákban. Nem nem a babettában, hanem a 350-es Jawákban. És szerintem, mivel a nagy köbcentis Jawákra nem mondjuk hogy robogó, ezért a kis sr50 sem az.
2012. aug. 31. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!