Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A simson tényleg ilyen jó?

A simson tényleg ilyen jó?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és nem nagyon értek hozzá,nekem a robogó jobban bejön,bár azok is furák,mert ha egy ideig nem használom be se akar indulni :/ na de a simson tényleg ilyen jó mint ahogy el varázsolják páran? pl legyőzné a yamaha br 125-öst?Nekem keeway ry6 sportom van és ha ezzel megyek iskolába 100-as hogy a simsonosok abból fognak állni hogy piszkálnak miatta (mert hogy simson jobb) mit mondjak a simsonosoknak ilyenkor? :)

2012. aug. 29. 21:23
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

senki nem mondta hogy keleti blokk, persze azok olcsóbbak voltak, de hasonlitsd egy korabeli yamahához, hondához...

jó ár/érték arányú a simson, meg lehet szerelhgetni, de igazából itt 100 év múlva is ugyanezt fogjék a simsonosok hajtogatni, hogy mekkoa über járgány, mikor a robogók már sugárhajtásúak lesznek :D

2012. aug. 29. 23:56
 12/46 anonim ***** válasza:

Simsont azt nem csak vidéki csórók veszik azért, inkább azok, akik 50 ccm-en akarnak valami nagyobbat. Egy Simson árából kapsz már ropogót is!:) De én továbbra is aztmondom, hogy a Simsontól büdös lesz az ember, és sokat kell szerelni, szóval nem éppen lányoknak való motor (már bocsi lányok!:)). Ellenben egy robogó sokkal csajosabb!:) Lehet, hogy nem váltós, meg egyszerű kezelni, demost egy Simsonon viccesen nézne ki.

Egyébként a Keeway robogók szerintem nem a legjobbak, de ettől függetlenül amit írtál gész csinos gép. Én aztmondom aki ezért képes megmukkani annak nincs helyén az esze!:D

2012. aug. 30. 07:42
 13/46 anonim ***** válasza:
52%

"Mutass kérlek a keleti blokkban ennél jobb 50 ccm-es segédmotort, ami elérhető volt az emberek számára ha már azt írod hogy középszerű volt a maga idejében. "

Miért kéne a keleti blokkból mutatni? És miért kéne olyat, ami bárki számára elérhető?

A középszerű pontosan azt jelenti, hogy semmi kiemelkedőt nem tud felmutatni. Ahogy ma pl. egy 1.3-as szuzuki swift középszerű egy 750i BMW-hez képest.

"Ezzel vitatkoznék."

Mennyit is megy egy gyári (ált. ugye 3 sebességes...) simson ha nincs megpiszkálva? 60-at? 65-öt? Ennyit bármelyik robogó vagy mai váltós motor megy röhögve (sőt, a 2T-k inkább 80-90et)

"Hát igen. Van rajta kuplung meg váltó. Egy igazi motoron ezek mind megtalálhatóak, egy robogón viszont nem. "

És? Ettől lesz szerinted valami motor, hogy van rajta kuplung meg váltó (elárulom a robogókon is van kuplung, csak nem kézi). Szerintem inkább attól lesz valami motor, hogy nem egy 4 LE-s kólásüvegnyi mákdaráló blokk ketyeg benne, hanem valami használhatóbb.

"Egyébként próbáltál már robogóval földúton menni? Hááát elég szar. "

És, ez hogy jön ide? Simsonnal is mentem már földúton, az sem egy leányálom. De továbbra sincs köze a témához, pláne, mivel a lakhelyem 20 km-es közelében nincs is földút.

"Van aki nem csak a gázt meg a féket szereti húzni... "

Mi is a váltás élménye akkor egy szimón, ha se gyorsulni se lassítani nem szeretsz vele?

"Hát ha nem is 50.000 kilómétert, de 61 ezret biztosan: "

Igen, ezt a linket állandóan mutogatják. Ettől függetlenül mégis valamiért széthullanak a gépek 20e km után. Érdekes.

Mellékesen megjegyzem, hogy manapság itthon azért sírnak legjobban a robogókereskedők, hogy még a kínai négyüetmű 50 / 80 ccm-es blokkok is simán viszik a 80.0000 km-t és nem tudnak eladni hozzá új hengert. Ez inkább elgondolkodtató, mint, hogy EGYETLEN EGY történet kering az interneten egy szimóról ami állítólag ment 60e km-t (ami aztán vagy igaz vagy nem...).

A fogyasztós cikket nem tudom elolvasni, de gondolom valami hasonlóan irreális baromság van benne, hogy hegynek le hátszélben egy porsce után kötve 1 litert fogyasztott a gép / 100 km.

Tessék már felfogni: ÉN NEM A SIMSON ELLEN vagyok. Jópofa kis "váltós robogó" a maga egyéniségével. De NAGYON UNALMAS, hogy állandóan, minden témában elő kell kerülnie a vérmes szimó fanoknak akik bizonygatják, hogy mekkora király gép, öreg, de mégis a legjobb még ma is, stb.. Mert ez nettó baromság.

2012. aug. 30. 08:52
 14/46 anonim ***** válasza:
64%
a simson-os fiuk azert magyaraznak neked,mert mindenkinek a sajatja a legjobb,legszebb,legerosebb............bar az biztos hogy en magam sem szeretem a simsonokat!csak nekem nem a motorral van bajom hanem ezzel az egesz legkorrel ami korbelengi,ez pedig nem mas mint ez a racsing tema...........ugyanugy mint a 2es swift-et................mert hallottuk mar sokat,hogy az en simsonom legyorsul egy 125-os mz-t,mert 4felomlo,henger felfurva,lefurva,kifurva,befurva....stb....csak ezzel a tuningolassal eppen az ertelmet vesziti el a simson-ozas,hogy olcson,viszonylag megbizhato kismotorral kozlekedjunk,amit kis muszaki erzekkel barki otthon is meg tud szerelni!az ilyen szetreszelt simson-oknak nem tudom mi erteme van azon kivul,hogy fogyasztanak vagy 6litert,havonta lehet cserelni a fotengelycsapagyat,meg tugorgoket...stb!a robogo csajoknak messze a legjobb megoldas!fek/gaz es kesz!meg azert egy lany valljuk be oszinten,nem lenne egy tul noies jelenseg egy simson-on............
2012. aug. 30. 09:04
 15/46 anonim ***** válasza:
49%
Elöttem nagyon jól leírták, hogy a Simson egyáltalán nem olyan jó mint amennyire istenítik. Sőt, gagyi...
2012. aug. 30. 09:17
 16/46 anonim ***** válasza:
58%
Akik ennyire istenítik az az öreg kétkerekűt azokkal nem kell vitába szállni csak rájuk kell hagyni...........
2012. aug. 30. 09:58
 17/46 A kérdező kommentje:
köszi :) pl ők mondták hogy a simson legyőzné simán a yamaha br 125-öst.....azért is kérdeztem istt meg..én is mondtam egyikőjüknek hogy nem lányos moci és belinkeltek nekem egy szőke csajt aki ugyan jól mutat rajta , de nem hinném hogy nap mint nap megtudná szerelgetni...ha suliban piszkálni fognak (persze nem a szemembe hanem majd mondják a hülyeségeket a barátjuknak aki el fogja mondani nekem) nem mondok rá semmit :D bár nehéz lesz...amúgy tudom hogy ez a keeway béna...de baromi kényelmes és nekem nagyon tetszik...nem dicsérni akarom biztos mentetek már vele....:)
2012. aug. 30. 10:23
 18/46 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagyok Keeway párti, de jobb mint a Simson!
2012. aug. 30. 10:33
 19/46 anonim válasza:
56%
robogósok! Szerintetek egy rom egy Simson, mert nem tudjátok használni. Az igazi motor, tehát karban kell tartani, váltani, kuplungozni, és ti robogósok valószínűleg nem tudjátok használni.(én Simsonos vagyok) amúgy a robogó kilométer órája undorítóan csal. mész 45-el és 70-et mutat. Robogón sosem tanultok meg motorozni, lányoknak jobb a robogó de a egy fúinak jobban áll a Simson. Akinek robogója van és fiú, az csak mutatni akarja magát hogy mennyi pénze van egy műanyag turmix gépre, de váltós motort már nem tud használni.
2012. aug. 30. 11:54
 20/46 anonim ***** válasza:
0%
Ez a ti nem tudtok váltani mekkora hülyeség :) Mintha valami marha nehéz dolog lenne. Egy 50es motoron amúgy sincs váltási élmény! próbálj ki egy 600ast, nah ott már van! 50cm3 ben akkor is egy korszerű minarelli blokkos robogó fényévekkel jobb , megbízhatóbb, erősebb, korszerűbb mint egy Simson S51 pl. És nincs olyan Simson tulaj aki titkon ne vágyna egy IGAZI motorra, mert tudják ők is , hogy szar, de a saját szarát fényezi az ember.
2012. aug. 30. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!