Elvileg minden szervizben megbízhatóan végzik az állapotfelmérést?
Azért kérdezem, mert egy használt autót szeretnék vásárolni. A minden szempontból jónak tűnő példány, viszont a lakóhelyemtől távol található.
Ha a netről kinézek egy ottani városban lévő szervizt, ahol végeznek állapotfelmérést, oda nyugodt lelkiismerettel elvihetem az autót?
A lakóhelyemen ismerek megbízható szervizt, de abban a városban semmi ismeretem nincs.
Azért nem hiszem hogy csak úgy 500 km-t elvihetem az autót. Az időben is neki is egy teljes napjába kerülne.
Egyébként nem tudom, még hogy kereskedés-e. De ha az is, pont azért szeretnék én találomra választani egy ottani szervizt, nem azt amit ő javasolt. Már jártam olyan kereskedőnél, aki kikötötte hogy csak és kizárólag az ő általa megnevezett szervizben lehet felméretni. Na, ott nem is vásároltam!
Viszont azért nem egy kis faluról van szó. Szóval mindegyik számomra ismeretlen szerviz lenne, amiről nincs információm. Feltételezem a kereskedő sincs kapcsolatban a város összes szervizével. Vagy ha igen, akkor az sincs kizárva, hogy egy közeli városban is ismer azt amelyikre rábökök.
De kösz a válaszokat. Majd meglátjuk mi lesz, hiszen még az autót is csak fényképről láttam. Amiket eddig néztem a közelben, azok eddig csalódást okoztak. Nem voltak olyan jók, mint ahogy a szövegben írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!