35 l-es tankba 40 l benzin?
Erős számszaki túlzások mindenütt ...
Amennyiben a 35 (?) literes tankodban volt 8-10 liter akkor 25-27 liternyit fogadhatott volna be.
Ehhez képest állítólag 40 litert tankoltak még RÁ.
A különbözet nem hogy 20 de inkább 40%.
Vtssza nézetted a tankolást videofelvételről??
Miért,KÖZBEN mit csináltál? Miért nem Te tankoltál? Mire számítottál,csak nem a reklámbéli szitura,hogy másik autót is megtankolnak a kontódra?
Vagy kabát alól előrántott 10-20 literes kannára?
Egy márka szervízbe viszont bementél,hogy SZERINTÜK mennyi fér a tankodba.
Ahelyett,hogy ott helyben akkor azonnal leengedtetted is visszaméretted volna.
Szóval ez a sztori több sebből vérzik - ennyit első blikkre.
Nem mondom,hogy a kutasok nem trükköznek,nem állítom,hogy más által már kifizetett 10 literről például ne lehetne órát indítani.
Mindössze azt,hogy a leírtak ebben a formában enyhén szólva pontatlanok.
Meg azt,hogy ezentúl tankolj Magadnak és akkor elkerülhetők az ilyenek,cseppnyi "kényelem" kontra 100 forint ürügyén.
Okulásnak jó volt.
Remélem a későbbi fejleményeket is megosztod velünk.
Dehát ezt míg élek, nem értem meg.
Tankolni nem éppen egy bonyolult, nehéz, vagy megerőltető feladat. Be kell rakni a pisztolyt, lenyomva tartani (vagy beakasztani) amíg a kívánt üzemanyag mennyiség nem landol a tankban. Ez nem éppen időigényes folyamat, vásárolni meg utána is lehet...
Vagy rosszul is tudom?
Szerintem csináld azt hogy legközelebb egy másik kúton magad tankolsz. És teljesen üres tankba ugyanazokat a feltételeknek megfelelően megnézed hány litert tudsz tankolni. 2 dolog lehet itt..
Az egyik az az hogy a kutasok saját zsebre lopják a benzint. (bár ilyen nagy mértékbe ez már fölöttébb gyanús)
pár litert még csak csak de 20at.. :o
A másik lehetőség az hogy a kút volt megpiszkálva és nem jól mér. A harmadik lehetőség hogy mind a 2..
Olyan nincs hogy tágul a tank.Nem gumiból van az!!
Én a szemealá vertem volna a csávónak ha másért nem azért mert hülyének is néz. :P És akkor mondani lehetett volna hogy a monokli az tényleg tágulni fog a fizikai behatástól:P!
-Hány literes az autód tankja amúgy?
Amúgy az a baj hogy aki a kasszánál van azis benne szokott ebbe a történetbe lenni. Így már tudják mit kell mondani ha reklamál a vásárló. Ha minden nap 10 embert levesznek az már egy kis hordó ingyen benzin nekik.
csak az lehet h meg volt piszkálva a kút
a tágulásit nem töltik meg elvileg meg az nem 20l max kb 5l
én megint tankolnék ott 10lityit üres tankra fogyasztási adatokból meg kiderül h csak 8 litert tankoltak-e
és akkor tied a pálya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!