Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lesz? Betörött egy...

Mi baja lesz? Betörött egy bot (kb 40 cm) az üzemanyag tankba. Megakartam nézni menni benzin van, mert szintjelző nem jó.

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Csipesz?
2009. okt. 21. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi meg kavicsokat dobálunk be,azt attól megemelkedik a benzinszint.
2009. okt. 21. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
új tank barátom, és ha már arra jár a szerelő csinálja meg a benzinszintjelzőt is.
2009. okt. 21. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy szépen lassan oszlik a bot el fog tömődni a benzinszűrő, amitől majd fuldokol, nem indul az autó.A szűrőnek(ha van) meg kell fognia a koszt.
2009. okt. 21. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy hogyan sikerült letuszkolni azt a botot. A benzintankig ugyanis a töltőnyílástól nem egyenes út vezet, pont azért, hogy ne lehessen csak úgy leszívni azt a benzint... persze vannak tehetséges emberek... Szerintem simán gyújtsd meg a benzint, ami még van a tankban és szép lassan csak elég az a kis fadarab :D
2009. okt. 28. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!