Ha a kocsiba 2 ezer forintokat tankolgatok akor jobban eszi a benzint, mintha mondjuk 6-7 ezreket tanolnék? Arra gondolok hogy nem mindegy, ha 3-4 liter benzin lötyög a tankba vagy mintha 10-11 liter
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 14:54
1/21 anonim válasza:
Szigorúan elméleti szinten nézve ilyenkor kevesebbet kellene fogyasztania, hiszen könnyebb az autó.
2/21 anonim válasza:
Maximum tényleg annyiban befolyásolja a fogyasztást mint ahogy az előző válaszoló leírta!
A motor mindig ugyanannyi benzint szív amennyire épp szüksége van!
3/21 anonim válasza:
Akkor van gond, ha az üzemanyagszivattyú a tankban van, és folyamatosan kevés az üzemanyag (pl. ha állandóan tartalékon jársz). Ilyenkor előfordulhat, hogy a szivattyú levegőt szív be, vagy a tank alján összegyűlt szennyeződés kerül a rendszerbe, tönkremehet.
Én nem vagyok szerelő, de az figyelmeztetett erre engem.
4/21 anonim válasza:
a tankban nekem már ment tönkre szivattyú mert addig hajtottam ameddig csak 1 csepp is volt benne. 160e ftba volt a csere
5/21 anonim válasza:
Ti olyan hülyék vagytok. Szerintetek az dobja meg a fogyasztást, hogy 7 kg üzemanyaggal több van benne, vagy akár csak egyetlen megállás is a sokkal több tankolás miatt, ahol másfél tonnát kell megállítani majd újraindítani tök fölöslegesen. Melyik az üzemanyagigényesebb? Olyan szűklátókörűek vagytok apukám...
6/21 anonim válasza:
Azért komoly logikával rendelkezhet a kérdező... Hány éves vagy? 10?
7/21 anonim válasza:
92%-nál van a lényeg. Ha centized a benzint nagy rá az esély, hogy egyszer kifogy. Párszor eljátszod és annyi az üa. pumpádnak, mivel állandóan folyadékot kell szívnia.
8/21 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást. Ebből is látszik mennyire ostobák vagytok :)
Ja és ezt is le lehet pontozni, kb nem érdekel :P
9/21 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baja, csak ne fogyjon ki. Régi autóm van, nem szeretném eladni, de amióta ilyen drága a nafta csak kb havi 2000 ft-ért tankolok bele, csak akkor megyek, ha kedvem van, és ha villogni kezd a lámpa, tankolok kicsit.
10/21 anonim válasza:
én felpontoztalak
amikor olvastam a kérdést, már arra gondoltam, amit leírtál 56%-os, egyetértek veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!