Ha a kocsiba 2 ezer forintokat tankolgatok akor jobban eszi a benzint, mintha mondjuk 6-7 ezreket tanolnék? Arra gondolok hogy nem mindegy, ha 3-4 liter benzin lötyög a tankba vagy mintha 10-11 liter
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nnincs annyi pénzem, hogy egyszerre teletankomjam a kocsit, bár ez lenne a praktikus. azért kérdeztem meg, hogy erről mit gondoltok.
Annyi van, hogy alkalmanként, ha megyek valahová akkor beletankolok annyit, hogy eljussak az adott céig, és vissza.
Micsoda beszélgetés! :)
Most lehet lehurrogtok, de akinek nincs teli a tankja és tudja, hogy kevés van benne, az jobban vigyáz rá...
Én a robogómmal vagyok úgy, hogy ha telitankolom, akkor tuti beleteszek úgy egy 10-15km-t pluszba, mert "hát teli a tank hajrá"...
Egy kicsit pszichés spórolós dolog is lehet...
És ez nem azért van mert nem tudjuk telitankolni! ;)
Az is igaz, hogy a 7kg-nyi benzin nem sok fogyasztásban...
-------------------------
DE akkor szőrözhetnénk azon, hogy ha több a benzin benne, akkor nagyobb nyomás van a benzincsőbe, így nagyobb sebességgel mehet a benzin mint egy félig lévő tankkal...
DE EZ SZŐRSZÁLHASOGATÁS, mert ez fizikailag tény, de nem számíthatod bele a végeredménybe, elenyésző a különbség! ;)
A 7kg is ennyi kb...
"DE akkor szőrözhetnénk azon, hogy ha több a benzin benne, akkor nagyobb nyomás van a benzincsőbe, így nagyobb sebességgel mehet a benzin mint egy félig lévő tankkal... "
Ez egy marhaság. A benzinszivattyú állandó nyomás állít elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!