Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Miért fáj beállni...

Motorosok! Miért fáj beállni a sorba?

Figyelt kérdés
Elég ideje nézem már, most már érdekelne miért olyan nehéz kivárni a piros lámpát érkezési sorrendben? Ha a sorban állok attol kapok frászt hogy ott suhannak el mellettem, vajon mikor fogja az egyik meghúzni a kocsimat, mikor fogok elkanyarodni úgy hogy nem veszem észre az egyiket és elcsapom? És ha a legelején állok, beállnak elém félig keresztbe... kellemes.
2009. júl. 22. 14:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
15:22-es, ezt nagyon logikusan és szépen leírtad, de egy piroson nem 5 autó megy át (átlagesetben), három motoros egy pirosnál se mindennapi, azt meg teljesen felejtsd el hogy libasorban fognak elötted állni, mert minden aminek két kereke van elmegy melletted ha tud.
2009. júl. 22. 15:33
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem 50-es robgóm van de ha én érek oda először a lámpához mindig beáll mellém egy autós akármennyire kiállok. Ha pedig látom, hogy jön mögöttem autós lejjebhúzodok és ha engedi az út akkor is el tud menni ha jönnek szembe.
2009. júl. 22. 18:17
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj,ha kikerűlnek,de csak SZIGORÚAN balról! Egyébként, ha lehet pirosnál úgy állok meg, hogy jobbról ne tudjanak mellém állni.
2009. júl. 22. 18:23
 14/26 anonim válasza:
100%
Bocsi az offért, de kicsit fura, hogy mennyire le lettünk pontozva, pedig sem veszekedés sem beszólogatás nem volt, csak egy teljesen értelmes "beszélgetés". Érdekes, még jó hogy anonim az egész, ezért bátran lehet :)
2009. júl. 22. 23:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
érdekes, hogy a motorosokat védő válaszokat lepontoztátok, a "károsultat" meg fel... váletlenül se hasznosság alapján pontozzatok ne ám!
2009. júl. 22. 23:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, bánom h lepontoztatok, nem értem így mi értelme volt a kérdést feltenni, ha a választ nem fogadod.

Anniyt hozzáfűznék, hogy az autós elé megyek mindne lámpánál ezt bevallom, soha nem állok sorba, robogóm van. Viszont cserébe ha mögöttem jönnek és a 60as utazómnál jobban haladna valaki, akkor lemegyek a jobb szlre amennyire csak tudok. És így szerintem teljesen korrekt, én kicsi vagyok elférek, ő gyorsabb had menjünk. Viszont én ha bemegyek intek egyet mindig, autósból egyszer köszönték meg eddig a 4év alatt, hogy lehúzódtam. Aki szívózik annak lerugom a tükröt, de szerencsére az autósok is korrektebbek már

2009. júl. 23. 01:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
én nekem ezzel annyi a gondom hogy a kis taplók a 14-15 évesek a tunyinygolt malagutival elémbalf*szkodnak és mikor zöld van ba*ik elindulni csak rá pár másodpercre!ha legalább elém jön ba*a meg legyen öröme,de legalább huzza meg azt a szerencsétlen gázkart!a nagymotorosokkal semmi gondom az rátépi a gázt azt sehol sincs!
2009. júl. 23. 09:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Tegnap láttam Zalaegerszegen egy szerencsétlen robogóst, aki balra kanyarodáskor, jobbról!!!! előzött meg egy személyautót, szerencsére az autós észnél volt.

Remélem, ti nem vagytok ilyenek!

2009. júl. 23. 09:25
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Ha motorral közlekednél, Te is megtennéd! Ne mondd hogy nem. Én is nagyon sokáig motoroztam, és én is előrecsorogtam a 264 méteres sorban a piros lámpánál. És nagyon vigyáztam a tükrökre :-) Soha nem volt gáz. Volt nagyon sok "segítőkész" autós, aki ha meglátott a visszapillantóban, azonnal elémhúzódott. Hát, valakinek ez okoz boldogságot, hogy gáncsoskodhat. Az ilyen embereket inkább csak sajnálni tudom. Sokat segítene a kölcsönös megértésben, ha egy időre mindenki átülne a "másik oldalra". Bizonyára Te is meg tudnád őket érteni, (ahogy most már én is). Másrészt meg mi történik, ha előtted beáll keresztben a lámpánál? Olyan gyorsulással indulnak, hogy mire 1-esbe kapcsolsz, ő már a következő lámpánál van. Hozzáteszem, sajnos egyre több tapasztalatlan, indokolatlanul nagy teljesítményű motort vezető embert látok, akik tényleg okozhatnak gondot. Náluk már a híres "motoros összetartás" sem él :-(
2009. júl. 23. 11:14
 20/26 A kérdező kommentje:

Mindenkinek elmondanám hogy senki válaszát nem pontoztam le. Az első válaszoló meg nem tudom miért csodálkozik a rosz értékelésen, az első válasz amit beküldött eléggé flegma volt, "max letörjük a tükröd ha szívózol". <- Na pont ez az a mentalitás amivel nekem bajom van. És még ki is derült hogy csak robogós vagy. És az a legfőbb bajom hogy leginkább ezt a mentalitást veszem észre ha találkozom egy motorossal az úton, amikor én meg vigyázok rátok.

Na mindegy, hagyjuk.

2009. júl. 23. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!