Motorosok! Miért fáj beállni a sorba?
A kerékpáros sem áll be a sorba :) na jó vicc nélkül, én sem értem miért gond, ha mindketten elfértek. Amíg nem történik baj és figyelünk egymásra, megadjuk egymásnak a tiszteletet szerintem nincs semmi gond azzal, ha nem állnak ők is sorba.
Viszont a tapasztalat sajnos az, hogy legtöbbször (nem azt mondtam, hogy mindig) az autósok a figyelmetlenek, illetve gyakran szándékosan akarják "megijeszteni" a motorost. Ne légy irigy, ő nem fog akadályozni a vezetésben, hiszen úgyis tovább előzködik. Egy motoros barátnője :) éljünk együtt békében, ne keressük a konfliktusokat :)
1. válaszoló:
Amit te mondasz nekem így hangzik: Minek álljak sorba ha előre tudok tolakodni?
Én is mehetnék a buszsávban mert melegem van nekem is és én is szeretek hamar odaérni ahova épp tartok. Áldjad az eget hogy a rendőrök kettőnk közül velem fognak szívózni és nem veled.
Én kivárom a sorom nem tudom
Kedves kérdező én is autós vagyok.
Én mind2 érv mellett vagyok,hogy álljon is be meg ne is.
Szerintem ezt a sorbaállást lehetne hasonlítani a bolti sorhoz,amikor boltba vásárolsz és valaki eléd pofátlankodik,de ha neki csak 2l tej és 1 kenyér van a kosarában és szívesen előre engedem,mert nekem meg tele van a kocsim.Na meg azt utálom amikor mindig megyek egy nagy bevásárló központba és előttem bankkártyával fizetnek,hát az a halálom..
Másik:Igaz a pirosnál kb,olyan 60-80 mpercet kell állni,ez még türhető,nekem is melegem van,de hát majd csak odaérek a célomhoz,hadd menjen a motoros,engem nem zavar,persze lehet balesetveszélyes..mint ahogy teis írtad,de hát vezetésnél ugyebár az ember nagyon körültekintő indulás előtt.
21/L
èn nem vagyok motoros, de külön jó hogy elöre mennek. pl piros a lámpa és jön 3 motoros, ha ök mind sorba állnának akkor ha elöttem 3 morotos 2 autós áll akkor én a hatodik vagyok a sorban, meddigre rámkerül a sor, piros lesz megint a lámpa. ha elöre mennek, akkor elöttem csak 2 autós marad, szóval a harmadik lestzek a sorban, mert amotorosok egy gázzal medigre aza utós észbe kap már el is suhantak, nem tartják fel a sort.
Persze azt utálom mikor nem fér el és a szembe sorba is be kell mennie, de ha elfér akkor jobb is ha nem állnak sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!