Mindenki kamuzik az autója fogyasztásáról?
Én is hallottam már legendákat, 5 litert fogyasztó Honda CRXet, de úgy, hogy közben 2 liter olaj 5000en:D
Nem tudom, mire jó az önámítás, meg mások kábítása, attól nem lesz olcsóbb az üzemanyag és az autó sem fog kevesebbet kérni.
A Lupo fogyasztásával nem is vitatkoznék, hiszen azt eleve arra gyártották, hogy minimál fogyasztása legyen. Mondjuk nem is az 500 ezres kategória.
Nem érdemes ez túlpörögni, attól még senki nem lett gazdag, hogy keveset fogyaszt az autója.
én a fedkomp. által mértet mondom mindenkinek, és addig jó a vérnyomásom amíg el is hiszem :)
volt már sokféle rekordunk, többnyire 5l-rel eljárkálunk városban, 1.6-os tdci motor van a drágánkban :)
országúton tudja a legjobbat produkálni, ott 4.5öt szokott mutatni, de autópályán sem vészes, max 6.5.
előtte 1.5ös benzinesünk volt, az gyakran benyelte a 9et is, szóval ez a verda egy megváltás. azóta vagyok dízelbvzi, ha az első autóm nem is, de a második tuti valami dízel lesz :)
amúgy általában nem hat meg, h kinek mennyit eszik az autója, nem én fizetem :P
"de nagy átlagban soha senki bármilyen batár kocsija volt, nem mondott 10 liternél többet."
Az én összátlagom 37500km-en 10.22l/100km, ez kb 65% autópálya a többi országút és város. Nem fogod elhinni 1700 kilós automata 2.8 biturbo benzines :)
Igaz ehhez hozzátartozik, amikor többet megyek városban, akkor megy felfelé ez rendesen. Ha csak Pesten belül mozgok akkor 15-21 között van a fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!