Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány kg a legkönnyebb robogó?...

Hány kg a legkönnyebb robogó? Sokat kell tudni/tanulni az előtt mielőtt be iratkoznék hogy M kategóriás jogosítványt szerezzek?

Figyelt kérdés
lány vagyok és nekem nehéz ez a robogó ami itthon van, szeretnék egy könnyebbet,olyat mint ami a szomszédunknak van ....melyik fajta a könnyebb? :) a másik kérdés meg az hogy ha holnap be iratkozok az oktatásra előtte sokat kellett volna tanulnom és gyakorolnom? vagy könnyű? :)

2012. júl. 29. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
azért van az oktatás, hogy ott tanuld meg a dolgokat. Az én robogom 70 es robogom 90kg. Nem nehéz a robogó jogsi, de ha a korod (legalább 16) megvan hozzá akkor inkább A1-et csinálj mert sokkal nagyobb választék tárul eléd.
2012. júl. 29. 21:32
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi :) 14 éves vagyok
2012. júl. 29. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy nehéz?

Nem tolni kell hanem ülni rajta :)

2012. júl. 29. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem nehéz a robi, csak hiszed! Minnél többet használod, annál könnyebb lesz, rá kell érezni. Láttam már 60 kilós lányokat is 600-as mocikon, és elbírták őket! :) Egyébként nem nagy cucc a dolog, a pályás gyakorlati ugye az egyik legkönnyebb, meg az elsősegély, utána szerintem a KRESZ vizsga jön, de az se nehéz, ha m,egvan a gyakorlóprogi röhögve átmész... A végén meg majd forgalomba mentek, az picit szerintem nehéz, én nagyon izgultam... De mindegyik előtt oktatnak, nem vészes, majd amikor jársz rájössz, hogy nem veszedelem a jogsi megszerzése, csak gondolj arra a sok hülyére akinek van már jogsija! :D Előtte meg ne tanulj, felesleges, majd ők ott mindenre megtanítanak, és majd közbe gyakorolj otthon! (Suli mellett simán elsőre megvolt minden úgy, hogy az oktatómnak könnybe lábadt a szeme! Pedig nem vittem túlzásba a gyakorlást...) Az oktatáson meg mellesleg mindent halálrarészleteznek, jah és ha valamit nem értesz kérdezd meg az oktatót! Nem harapja le a fejed, még ha hülyeség is, a hülye kérdésekre kell választ adnia, ez a dolga!

Sok sikert!

2012. júl. 29. 22:42
 5/15 anonim ***** válasza:

Amikor forgalomból vizsgáztam Ak kategóriából előttem vizsgázott 1 csaj, nagymotorra, a lába alig ért le róla, és kizárt hogy volt 60kg a csaj :D

Robogón meg váltani se kell, kuplung sincs. Csak húzod a gázt azt megy :D

2012. júl. 30. 14:22
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) nem tudom csak nehéz.....elkezdeni is félek mert az index autósiskolába megyek 6-án...de nagyon félek...
2012. júl. 30. 22:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugyan, mitől félsz? Neked lesz jpgsid, neki pénze, mindenki jól jár:D Az oktató sem harap!
2012. júl. 30. 22:39
 8/15 A kérdező kommentje:
félek attól,hogy elesek,vagy hogy forgalomba nem tudok mindenre figyelni....vagy hogy megbukok...eleve az egésztől :) de 6-án megyek úgyhogy fel kéne készülni
2012. júl. 31. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Na, én ma estem pont egyet, mert sikerült rosszul váltani, és beblokkolt a hátsó kerék... Nem lett semmi baj, de 5 autós megállt, és segíteni akart, tehát, ha még el is sikerül esni max megbuksz a vizsgán, de különösebb baj nem lesz... Nameg, az oktató megkérdezi, hogy mentél-e már mocival, ha nem, akkor segít... Meg adnak már felszerelést is...:)
2012. júl. 31. 22:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Teljes védőfelszerelés kötelező. Vagy adnak vagy meg kell venned. Szóval ha el is esel oktatáson nagy bajod akkor se lesz. (annyira azért csak tudsz esni kb álló helyzetből hogy ne törjön hátra a kezed, meg ilyesmi)
2012. júl. 31. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!