Hány kg a legkönnyebb robogó? Sokat kell tudni/tanulni az előtt mielőtt be iratkoznék hogy M kategóriás jogosítványt szerezzek?
Hogy érted, hogy nehéz?
Nem tolni kell hanem ülni rajta :)
Nem nehéz a robi, csak hiszed! Minnél többet használod, annál könnyebb lesz, rá kell érezni. Láttam már 60 kilós lányokat is 600-as mocikon, és elbírták őket! :) Egyébként nem nagy cucc a dolog, a pályás gyakorlati ugye az egyik legkönnyebb, meg az elsősegély, utána szerintem a KRESZ vizsga jön, de az se nehéz, ha m,egvan a gyakorlóprogi röhögve átmész... A végén meg majd forgalomba mentek, az picit szerintem nehéz, én nagyon izgultam... De mindegyik előtt oktatnak, nem vészes, majd amikor jársz rájössz, hogy nem veszedelem a jogsi megszerzése, csak gondolj arra a sok hülyére akinek van már jogsija! :D Előtte meg ne tanulj, felesleges, majd ők ott mindenre megtanítanak, és majd közbe gyakorolj otthon! (Suli mellett simán elsőre megvolt minden úgy, hogy az oktatómnak könnybe lábadt a szeme! Pedig nem vittem túlzásba a gyakorlást...) Az oktatáson meg mellesleg mindent halálrarészleteznek, jah és ha valamit nem értesz kérdezd meg az oktatót! Nem harapja le a fejed, még ha hülyeség is, a hülye kérdésekre kell választ adnia, ez a dolga!
Sok sikert!
Amikor forgalomból vizsgáztam Ak kategóriából előttem vizsgázott 1 csaj, nagymotorra, a lába alig ért le róla, és kizárt hogy volt 60kg a csaj :D
Robogón meg váltani se kell, kuplung sincs. Csak húzod a gázt azt megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!