Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell egy robogót karban...

Hogy kell egy robogót karban tartani, mit kell átnézni, cserélni rajta időközönként (egy olyannak akinek fogalma sincs az alkatrészekről)?

Figyelt kérdés
sajnos nem vagyok nagy robogó szakértő, de nemrég vettem egy használt malagutit, és hát félek hogy egyszer lerobbanok vele,messze a lakhelyemtől(25km-re járok el vele). Utazó sebességem 55-60km\h nem szoktam húzatni, de ha menet közben megáll sokmindent nem tudok vele csinálni.

2012. júl. 29. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne nyúlj hozzá, hiszen bevallottan antitalentum vagy. Csak több kárt csinálnál, mint hasznot! Időnként nézesd át egy hozzáértővel és ne gyilkold, akkor nem érnek majd meglepetések!

:)

2012. júl. 29. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem is.
2012. júl. 29. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 2 ütemű akkor amit TE megtehetsz anélkül, hogy elcsesznél valamit:

- Csak jó minőségű 2T olajat használj hozzá! A benzinkúton kapható Aral meg MOL 2t-t azonnal felejtsd el. FIgyelj a szintre is, nehogy elfogyjon az adagolóból

- Max. sebességének 75%-a körül közlekedj vele.

- Hidegen ne huzasd ki a szemét, csak finoman.

- Kipufogót ellenőrizd pár hetente, ha olajat találsz benne akkor vidd el hozzáértőhöz.

Ha 4T:

- Az olajcserét szigorúan tartsd be!

- Hideg motorral ne indulj el vele

2012. júl. 29. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!