Ha én okoztam balesetet fizet a biztosítóm?
Figyelt kérdés
Kis koccanással történt gyakorlatilag belém jöttek, de rendőr volt a merénylő és kijátszott visszaélve a hatalmával, hogy én ismerjem be a hibámat én vltam az elkövető ezt meg is tettem, úgy gondoltam jóbban járok, mintha kötözködöm egy rendőrrel. Egyből az ismerős kollegáit hívta. az én autómnak a lámpja sérült ill. megnyomódott, az övének meg szinte semmi baja nem történt.2012. júl. 29. 12:46
21/23 A kérdező kommentje:
DENEMÁM! EZEK MEGSZPATTAK
2012. júl. 31. 08:58
22/23 anonim válasza:
akkor 2 lehetőség van: vagy örül a rendőr, hogy eltudja tusolni azt, hogy balesetet okozott, vagy valami brutális kárigényt fog bejelenteni a biztosító felé. Neked mind egy, hogy 20.000 vagy 20.000.000 forint kárt okoztál a bónuszod így is úgy is 2-őt zuhanni fog, de szerintem sanszos, hogy az egészből nem lesz semmi. Esetleg írj 1 e-mailt a bíztósítónak, hogy értesítsenek már ha valaki kár igényt akar érvényesíteni a te a betét lapoddal, és akkor nekik lehet menni, hogy biz
23/23 anonim válasza:
biztosítási csalásról van szó, persze csak ha van hozzá kedved, meg akkor a kocsidról csinálj 1 csomó fotót, vagy ne javíttasd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!