ma este robogóval kb~30-as sebességgel neki mentem 1 kivilágítatlan,ittas,és az út közepén közlekedő biciklisnek, a biciklis sokkot kapott,elvitte a mentő,kivizsgálták,de már hazais engedték h semmibaja!!
Énis hibáztam mert nem folyamatosan az utat néztem,de amikorra észre vettem már elkerűlhettelen lett volna az ütközés!!
Ittas állapotban, kivilágítatlanul nem szabad kerékpárral közlekedni. Alsórendű úton szabad csak tolni.
Szerintem te abszolút nem voltál hibás. A biciklis ha feljelent akkor nem tudom milyen alapon teszi mert szerintem ő volt a hibás főleg ha te ki voltál világítva és volt rajtad bukó.
2010. okt. 28. 22:50
2/14 A kérdező kommentje:
hát remélem h nemlessz semmi!! :\
2010. okt. 28. 22:59
3/14 anonim válasza:
Osztom az első véleményét.Egyértelműena biciklis a hibás! És az utat nézted folyamatosan, csak nem lehetett látni! Nehogy azt mondd bárhol, hogy nem figyeltél oda!
2010. okt. 28. 23:02
4/14 anonim válasza:
Hasonló helyzet, csak nappal és kiborult elém a biciklis, nekem eltört a kulcscsontom, neki semmi. Én ha beperelném több 100ezer forintot kapnék, de sajnos fater ismeri a csávót. :S:S
2010. okt. 28. 23:03
5/14 anonim válasza:
A 2.al egyet értek.
Ha nem bizonyítható azt is mondhatod h láttad hogy az út szélén ment, de hirtelen eléd került.
Nem ártana biciklire is jogsi. Többnyire én is azzal közlekedem. Bicikliúton egy középkorú asszony nyomja neki és átvág a szembe sávba ahol megyek. Természetesen neki állt feljebb hogy miért nem vigyázok.
2010. okt. 28. 23:17
6/14 bp1985 válasza:
Kivilágitatlan, az egy dolog. De a megfelelő követési távolság be nem tartásáért téged is elővehetnek. b/m besorolásod 2-őt visszaugrik jövőre, mivel balesetet okoztál, és te voltál a hibás, mivel te mentél hátul.
2010. okt. 28. 23:30
7/14 anonim válasza:
Már nem azért, de ha nem látta, mihez képest tartotta volna be a követési távolságot? Amikor nem halad előtted semmi (vagy legalábbis úgy véled), te sem gondolkodsz követési távolságon... vagy hát én nem szoktam :)
2010. okt. 28. 23:35
8/14 anonim válasza:
Mi igaz nem motorral, hanem kocsival ütöttünk el egy részeg biciklist, kicsapta elénk a kormányt mikor előztünk. nem lett semmi baja. nem mentünk gyorsan. A kocsi szélvédője betört. 30ezerből csináltattuk meg. Nekünk és a helyszínelő rendőröknek is egyértelmű volt hogy nem mi vagyunk a hibásak. Jött a végzés, 50ezer forint bírság+ 3hónap jogsibevonás. A részegnek meg 20ezer,csak ittas kerékpározásért mert protekciója volt a helyi rendőrségen. Szánalmas egy rendszer.....
Nem megijeszteni akarlak, de számíts ilyenre is. mi nem számítottunk...
2010. okt. 28. 23:38
9/14 bp1985 válasza:
"Már nem azért, de ha nem látta," Gondolom van lámpa azon a motoron. Legalábbis az autómon van lámpa. Nekem is volt ilyen, hogy részeg tekert előttem, bár igaz, én az útra figyelek. Szerencsére az elmúlt 7 évbe senkit nem csaptam el, pedig vezettem már pár százezer kilómétert.
2010. okt. 28. 23:45
10/14 anonim válasza:
Komolyan mondom a kivilágítatlan bicajosokat borzasztóan megbüntetném. Igaz én nem vezethetek kocsit, hanem bicajjal közlekedem, de nekem flottul müködik a két villogóm elől hátul, éppen csak nem szirénázok este. Sőt még felveszem a mellényemet is. De én saját magamszoktamkáromkodni, amikor a sötétben ott eszi a fene előttem a kivilágítatlan bicajosokat. Én nem látom őket, nemhogy az autósok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!