Balesetet okoztam, mire számíthatok?
ma este robogóval kb~30-as sebességgel neki mentem 1 kivilágítatlan,ittas,és az út közepén közlekedő biciklisnek, a biciklis sokkot kapott,elvitte a mentő,kivizsgálták,de már hazais engedték h semmibaja!!
Énis hibáztam mert nem folyamatosan az utat néztem,de amikorra észre vettem már elkerűlhettelen lett volna az ütközés!!
Mire számíthatok??
sztem semmit
és egyetértek, h a bicósok hihetetlen, amit művelnek az utakon, nekem is nem egyszer volt már cikis helyzetem, hogy éppen csak padlófékkel megálltam, mert a főúton az út közepén kacsázott a részeg bicós, naná kivilágítatlanul
De még kivilágítva is el kell ismerni h sajna a magyar utak olyan keskenyek h nem alkalmasak a bicós közlekedésre ... egyszerűen életveszély!
Csak úgy biztonságos, ha az autós úgy kerüli ki, mintha egy autót kerülne ki, hiszen nem tudhatjuk, az a bicó éppen mikor bukik el egy kavicsban és dől be elém és stb. Én próbálom így is kezelni, de így meg belassítja a forgalmat nagyon. Szal bicósok kicsit óvatosabban, mert hiába próbálok én is vigyázni, egyszerűen képtelenség sok helyzetben !!!!
ha télleg csak 30-cal mentél, és neki se lámpa, se mellény, RÁADÁSUL ittas, akkor nehogy már Téged marasztaljanak el!
Idegbaj,hogy mostanában mennyien bringáznak este világítás nélkül! ÉS még ők vannak megsértődve ha felhívom rá a figyelmet!
Valószínűleg be fognak rendelni a rendőrségre egy előadóhoz.
(szerintem iziben jegyezd fel mi történt pontosan, nehogy belekössönek valamibe hónapok múlva,hogy akkor nem ezt mondtad...)
Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!