Simson vs Robogó!?
Most folyamatba van a jogsi már nincs sok hátra de nem tudom,hogy simsont vegyek vagy robogót! Nekem a simson annyiból tetszik jobban,hogy kicsit motorosabb a fílingje!!
Kinézetre legalább is!! Meg ismerőseimnek van párnak és azt mondják inkább a simson mert váltós nem fogyaszt többet mint a robogó sőt (nem sértésnek szántam csak most azokt emeltem ki amiből a simson jobban tetszik...)
Simson kell te néked. Nekem Jawa Mustangom van , meg egy 70 cm3 Yamaha jog (kávédaráló :D ) A jog megy 70-75-el , a Mustang megy max 65-öt , de nagyobb feeling mint a kávédaráló , azon csak húzom , megy , semmi élmény :)
Másrészt : Egy Simsont megfelelő alkatrészekkel felszerelve legrosszabb esetben is 6-8-10 évente kell motorgenerálozni , bár van amelyre vigyáznak és eredetiek a csapágyak benne ma is. Egy robogó generál drágább is , nem is tart sok ideig. SIMSONT VEGYÉL NE MÁKDARÁLÓT !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!