Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vs Robogó!?

Simson vs Robogó!?

Figyelt kérdés

Most folyamatba van a jogsi már nincs sok hátra de nem tudom,hogy simsont vegyek vagy robogót! Nekem a simson annyiból tetszik jobban,hogy kicsit motorosabb a fílingje!!

Kinézetre legalább is!! Meg ismerőseimnek van párnak és azt mondják inkább a simson mert váltós nem fogyaszt többet mint a robogó sőt (nem sértésnek szántam csak most azokt emeltem ki amiből a simson jobban tetszik...)

2012. júl. 27. 20:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akinek a szemében bármilyen járgánnyal "égsz" az utcán az elég komolytalan motoros lehet. Egy igazi motorosnak mindegy, hogy egy öreg simsonon vagy egy 1400-as zxr-en ülsz.
2012. júl. 28. 15:20
 22/24 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nekem is tetszik a simson de legjobban feketében ennyi az elvárásom!!
2012. júl. 28. 15:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Simson kell te néked. Nekem Jawa Mustangom van , meg egy 70 cm3 Yamaha jog (kávédaráló :D ) A jog megy 70-75-el , a Mustang megy max 65-öt , de nagyobb feeling mint a kávédaráló , azon csak húzom , megy , semmi élmény :)

Másrészt : Egy Simsont megfelelő alkatrészekkel felszerelve legrosszabb esetben is 6-8-10 évente kell motorgenerálozni , bár van amelyre vigyáznak és eredetiek a csapágyak benne ma is. Egy robogó generál drágább is , nem is tart sok ideig. SIMSONT VEGYÉL NE MÁKDARÁLÓT !!!

2012. júl. 29. 00:19
 24/24 anonim válasza:
Robogó mert az jobb mint egy szaros simó. Többet tud erősebb fiatalos a simó eszik 4-et (tapasztalatból mondom) a robogó 2-3 városba vidéken 1,5-2. Meg persze vannak robogóból is váltosok szóval.
2014. márc. 23. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!