Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vs Robogó!?

Simson vs Robogó!?

Figyelt kérdés

Most folyamatba van a jogsi már nincs sok hátra de nem tudom,hogy simsont vegyek vagy robogót! Nekem a simson annyiból tetszik jobban,hogy kicsit motorosabb a fílingje!!

Kinézetre legalább is!! Meg ismerőseimnek van párnak és azt mondják inkább a simson mert váltós nem fogyaszt többet mint a robogó sőt (nem sértésnek szántam csak most azokt emeltem ki amiből a simson jobban tetszik...)

2012. júl. 27. 20:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én speciel egy Simsonnal nem villognék a városban.Akkor már inkább robogó.Persze egyéne válogatja.Amíg le nem teszem a nagy motorra a vizsgát addig az 50cc-s Yamahával sem villogok.Majd ha lesz pl. egy 250-es Kawa-m.
2012. júl. 27. 20:15
 2/24 A kérdező kommentje:
Hm igen ki ,hogy érzi! Mondjuk itt a városban mostanság elég sok simson-ost látok minden korosztályból! Mintha kezdene visszajönne xD 2 haverom is simsont akar venni ha leteszi M kategóriából! Na meg szerintem Simsonra is lehet adni egy kis kinézet tuningot,hogy jól nézzen k pl.: [link]
2012. júl. 27. 20:19
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem mondom azt,hogy szégyelnék ráülni egy Simsonra.De nem is ez az a szint ami miatt te vagy a MOTOROS.
2012. júl. 27. 20:22
 4/24 anonim ***** válasza:

Mire kell?

Ha közlekedni, akkor robogó, mert minden épeszű praktikussági szempont szerint jobb.

Ha pl. váltani megtanulni, "megalapozni" a motoros pályafutásod, akkor simson, mert egy robogón sosem fogsz megtanulni semmit a motorozásról.

2012. júl. 27. 20:22
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem arra írtam,hogy nem szeretem a gyári simsont csak írtam,hogy akinek nem jön be lehet rajta változtatni! Nekem járkálni kellene meg amit utolsónak írtál,hogy megalapozni mert én nagy motorból is szeretném lerakni a jogsit szal ez így pont üti egymást :D
2012. júl. 27. 20:24
 6/24 anonim ***** válasza:
Bocsi a kifejezésért, de ANYÁDAT! Ez a kérdés (mint milliónyi társa) megint nem jó semmire, csak vitát szít. Ha vetted volna a fáradtságot és rákerestél volna a kérdésedre akkor nem egy, sem tizenegy kérdés szól erről a Simvon vs Robogó témáról.
2012. júl. 27. 20:27
 7/24 anonim ***** válasza:

Hy!

Ha simót veszel akkor amire figyelj:ne legyen régi blokkos,lehetőleg 4 sebesség az jobb,És ami a lényeg az a tirisztoros gyújtás mert a hagyományosnál több a gond.

Nos a simó jobb mint egy robogó.

Én robogóval kezdtem,így utólag azért csak egy icipicit bánom hogy nem váltós mocit vettem.

Meg ami a simsonnál a lényeg:kezdő mocinak tökéletzes akár szerelés szempontjából is.És ha simót veszel mindig használj bele full szintetikus olajat.Simók jobbak mint a robogók!A robogókon többminden mehet tönkre mint a simsonokon.

Tunningolás viszonylag egyszerűen izmosithatod a pici mocidat.

Saját véleményem szerint egy jó simó sokkal jobb mint egy robogó.

Üdv!

2012. júl. 27. 20:31
 8/24 A kérdező kommentje:
Én nem vitázni akarok,az hogy nekiáltok vitázni az nem az én hibám mért nem lehet normálisan leírni kinek mi a véleménye! Utolsó válaszolónak köszönöm! Meg az előttük lévőekre is akik normálisan tudtak válaszolni :)
2012. júl. 27. 20:37
 9/24 zsoltika75 ***** válasza:
ha értesz a motorszereléshez akkor simson,egyébként robogó,azt hamarabb ellopják nem lesz vele gond
2012. júl. 27. 20:43
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem érték még annyira de apának is simója volt régen és más családtag is van aki mai is motorozik és mindent magának csinál,szal azzal nem lesz gond,lesz hol tanulni :)
2012. júl. 27. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!