Jó választás lenne egy Simson?
Üdv.15 éves fiú vagyok és összejött annyi pénz,hogy tudjak venni egy motort.Nézegettem Yamaha DT-t,Derbi Sendát,Simsont,Robogókat.
Az a helyzet hogy mindegyik nagyon bejön.Elég sokat mennék vele,főleg nyáron.100ezer forint a maximum.Ötletek?
Kár volt ezt itt megkérdezned,most 10-en fognak 11 félét mondani neked...:-)
Am Én,mint simsonos,bátran tudom javasolni!
ennyiért rendes váltós motort nem kapsz, max. lehajtottat.
Simsonnal esélyed nincs "sokat menni" anélkül, hogy ne kéne visszaúton már bütykölni (persze mindjárt megjönnek a guruk, akik generál és karburátortisztítás nélkül 80.000 km-t mennek egy szimóval, de valljuk be ez mese habbal, pláne, ha 100.000-ért veszed).
RÉgebbi robogót van esélyed annyiből kifogni, ami 4-5e km-t elmegy bütykölés nélkül.
Igenis van rá példa, hogy közelíti a 80 ezret a Simson, mindenféle bontás vagy generál nélkül.
Nyugodtan vehetsz Simsont, csak nem kell telepakolni utángyártott lomokkal. Meg az sem árt, ha van egy kis érzéked a szereléshez.
80 körül már illene kapni normálisat, így még egy kis pénzed is marad a váratlan kiadásokra.
Ha van valaki ismerős a közelben, aki ért egy picit is a simsonhoz, akkor nyugodtan vedd meg, de ha nincs akkor is megveheted.
Én 16 évesen vettem, ismerőstől a simsont de ő is csak annyira értett hozzá, hogy kipucolja a karburátort.
De mikor megvettem 1,5 évig gond nélkül elment télen, nyáron, aztán a gyújtása elszállt és utána körül néztem, neten, itt gyakori kérdéseken is és segítettek, hogy mi lehet a baj. Megvettem az alkatrészt beszereltem (egyedül) és köszöni azóta is megy rendesen! :)
Szóval én ajánlom a simsont neked, persze 50 ezer alatt ne is nézz mert azok elég ergyák! :D
De ez ugyan így van a Dt-kel Derbikkel... Azok viszont 100 000Ft alatt elég ergyák...
Szóval gyakorló motornak tökéletes lesz neked a simson, meg tanulsz motorozni és szerelni is ami azért nagy előny úgy gondolom!!!
Döntés rajtad áll! Bármely motort is veszel mi Üdvözlünk a Motorosok között!!! :)
Üdv.: Takii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!