Szerintetek jó választás egy Simson? A véleményeteket szeretném kikérni, és lenne pár kérdés is.
Szóval, szeretnék magamnak egy Simson motort, tetszenek, mert b kategóriás jogosítványommal vezethetem, és alacsony költségvetésű motor :). Szerintetek képes felvenni a budapesti tempót? Bp-n élek, mátyásföld és újpest között ingázok sokat, ez tömegközlekedéssel oda vissza 3 óra is lehet, míg mikor elviszem itthonról a kocsit, oda vissza kevesebb mint 1 óra, ezért szeretnék beruházni rá. Mik az érvek, és ellenérvek? Robogót nem szeretnék, sokkal jobb élmény szerintem, ha én váltok sebességet.
S50 és S51. Mi a különbség? N vagy B típus? Nem nagyon értek hozzájuk, de szeretnék közelebb kerülni ezekhez a műszaki dolgokhoz, egy átlag ember is meg tudja bütykölni ezeket? Kb hány kilométert tudok elmenni egy tele tankkal, és hogy is van ebbe a tankolás? Ha jól tudom ebbe nem lehet sima 95-ös benzint tankolni.
Összességében jó döntés lehet-e Budapestre, egy 19 éves fiúnak.
Az S50 és az S51 között elég sok különbség van, például a két blokk minden alkatrésze teljesen más. Az S50-esnek magas, keskeny tankja van, az S51-nek lapos, széles.
Itt ez a cikk, olvasd el, mert hasznos.
budapestre nagyon szar döntés
budapesten nagyon veszélyesen vezetnek az autósok és nagyon idegbajosan állandóan dudálnának rád meg stb. nem gyorsul az autósok kapartatva indulnak meg egy zöld lámpánál temeg szarakodhatt a 3 lóerővel
és igaz budapesten a 60km/h végsebesség elég a belvárosba de a sok lápa miatt sok benzint megenne, inkább akkor vegyél valami erősebb 50-es gépet mint pl egy 50-es aprilia RS az 2 ütemű szóval erősebb mint egy 4 ütemű akármi 50-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!