Szerintetek jó választás egy Simson? A véleményeteket szeretném kikérni, és lenne pár kérdés is.
Szóval, szeretnék magamnak egy Simson motort, tetszenek, mert b kategóriás jogosítványommal vezethetem, és alacsony költségvetésű motor :). Szerintetek képes felvenni a budapesti tempót? Bp-n élek, mátyásföld és újpest között ingázok sokat, ez tömegközlekedéssel oda vissza 3 óra is lehet, míg mikor elviszem itthonról a kocsit, oda vissza kevesebb mint 1 óra, ezért szeretnék beruházni rá. Mik az érvek, és ellenérvek? Robogót nem szeretnék, sokkal jobb élmény szerintem, ha én váltok sebességet.
S50 és S51. Mi a különbség? N vagy B típus? Nem nagyon értek hozzájuk, de szeretnék közelebb kerülni ezekhez a műszaki dolgokhoz, egy átlag ember is meg tudja bütykölni ezeket? Kb hány kilométert tudok elmenni egy tele tankkal, és hogy is van ebbe a tankolás? Ha jól tudom ebbe nem lehet sima 95-ös benzint tankolni.
Összességében jó döntés lehet-e Budapestre, egy 19 éves fiúnak.
Volt protektoros ruhám, úgyhogy pár karcolással megúsztam. A fényezésnek sajnos lett baja, a tankról egy helyen lepattant egy 1 cm2-i területről a festék, azzal nem tudom még mit csinálok, mert ugyan ilyen színű festéket nehezen találni... (szép simson világos zöld)
A balesetben én is, és a kocsis is hibás volt szerintem. Én biztos, mert a pirosnál álló kocsisort jobbról előztem. (De melyik motoros ne tenné, mikor 15 percet kéne várni, úgy hogy jobboldalt van egy fél sávnyi üres hely) Aztán a lámpához értem, pont akkor lett zöld, és az első autó (szerintem) index nélkül jobbra kanyarodott, én meg mentem volna egyenesen, és így lett a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!