Első autó! De milyen?
Milyen sportautót tudtok ajánlani első autónak?Árban max 3millióig.
17/f
Én nemrég vettem meg az első verdámat 18 évesen egy 2007-es 70.000kms bmw320-as kicsit több volt mint 4 millió de teljesen jó.
Kicsit használtabb van 3 millióért mundjuk én a sedan-ra bukom ,és ezeket is lehet hajtani rendesen .
Én is most vettem egy Aston Martin_t 35 misiért, igaz, hogy még korengedményes jogsim van, de ha ezen nem tanulok meg, akkor semmin sem.
Első lépésben lecseréltettem a faberakást a műszerfalról meg az ajtókról, mert gagyi paliszander volt, most legalább szantál, és illatosabb is.
Jövőre összekuporgatok még 5-10 misit, és viszem tuningoltatni angolba, csak még nem tom. hova. Ha tudtok valami tuttit, írjatok!
milyen f@szok vagytok már. a sport autó nemfeltétlen aztjelenti, h 300 lóerő, és megy mint a barom.
egy honda civic vti is sportautó. de nem 300 lóerő, és nem megy mint a vadállat.
nekem sima civic-em van amúgy, és épp azon vagyok, h sportautót csináljak belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!