Szivargyújtót meddig lehet terhelni?
Figyelt kérdés
Pontosabban van egy ülésfűtésem ami egész jó hidegben és gondoltam rá, h elosztom és a maradék 3 ülésre is teszek ilyen ülésfűtést.Szoktam telefont is tölteni vezetés közbe.És nem tudom, h a 4 ülésfűtést + a telefont bírná-e a szivargyújtó vagy a bizti és, h nem tesz-e kárt úgy a kocsi elektronikájában??? És h ha nem bírja akkor lehet-e nagyobb biztosítékkal megoldani vagy vmi hasonló megoldás?2012. júl. 14. 23:59
42/51 A kérdező kommentje:
szija :D na ennek örülök :) és rájöttél mi volt a baja? :D
2012. júl. 16. 07:32
43/51 A kérdező kommentje:
02:03 ha nem tetszik vmi akkor mond meg konkrétan vagy bújj el ;) de sztem ink bújj el ;) :D
2012. júl. 16. 07:34
44/51 anonim válasza:
inkább annak kéne elbújnia, aki még az általános iskolás tananyagot sem ismer, de állandóan kocsit gányol...
45/51 A kérdező kommentje:
oké bújjon el az :)
2012. júl. 16. 18:52
46/51 anonim válasza:
hagyd rá ez csak egy "barinő" :P
47/51 A kérdező kommentje:
zsír :D és a kocsidnak mi volt a baja? :D
2012. júl. 16. 22:00
48/51 anonim válasza:
Szia! Hát figyelj szerintem egy ilyen ülés fűtés max 500-600mA vehet fel bár még nem mértem meg , ha megfelelő a kábelek átmérője és a bizti is olyanra van méretezve akkor nyugodtan rákötheted őket bár meg is mérheted , hogy mennyit vesz fel 1db. Remélem segítettem . Ha bármi kérdésed van elektronikával kapcsolatban írj üzit.Szia
49/51 anonim válasza:
5-600 mA-t vesz fel???
Az annyi mint 5 W-os teljesítmény. A mindenre alkalmas, csak fűtésre nem...
50/51 anonim válasza:
Ennyit az elektronikatudósról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!