Szivargyújtót meddig lehet terhelni?
Figyelt kérdés
Pontosabban van egy ülésfűtésem ami egész jó hidegben és gondoltam rá, h elosztom és a maradék 3 ülésre is teszek ilyen ülésfűtést.Szoktam telefont is tölteni vezetés közbe.És nem tudom, h a 4 ülésfűtést + a telefont bírná-e a szivargyújtó vagy a bizti és, h nem tesz-e kárt úgy a kocsi elektronikájában??? És h ha nem bírja akkor lehet-e nagyobb biztosítékkal megoldani vagy vmi hasonló megoldás?2012. júl. 14. 23:59
11/51 anonim válasza:
Ha ennyire értesz hozzá akkor a te problémádra nem tudod a választ? :P
12/51 A kérdező kommentje:
És ez megmagyarázza azt is, h nehezen indul mert azt hiszem az végzi az aksi töltését is és ha nem tölti föl rendesen az aksit akkor ha legközelebb indítod azért indul nehezen.
2012. júl. 15. 01:05
13/51 A kérdező kommentje:
hát azért az más xD am jah most h mondod :D de sajnos nemtudom :(
2012. júl. 15. 01:06
14/51 A kérdező kommentje:
szerelgetni szerelgetem a kocsimat meg mikor megvettem sok baja volt :D így ott van tapasztalatom, de fiatalítani meg extrákkal fölszerelni csak most fogom, de nem tudom, h egy 20 éves autóba ennyi minden modern cucc, ha belerakom nem tesz-e kárt =/
2012. júl. 15. 01:08
15/51 anonim válasza:
meg amúgy nem is aktuális vagy te hol laksz hogy fűtened kell a kocsid? Másik kocsinkba nekünk is van szivargyújtóhoz elosztó elbírja a navigáció töltőt, mobiltöltőt, laptopot meg hátul a gyerekeknek van a fejtámlán monitor és a kis lejátszót amin mesét néznek ha hosszú az út.
16/51 A kérdező kommentje:
értem :) fűteni csak télen kell csak most fogom benne megcsinálni az elektronikát csak nemtudom, h neki kezdjek-e vagy fölösleges :D am Budapest. Ahogy mondod, hogy mennyi minden van nektek kocsiba lehet, h az enyém is elbírja csak az a gond h 20 éves autónál nem tudom, hogy mennyire lehet terhelni, meg az ülésfűtés sok áramot vesz föl, ha jol tudom és mikor leállítom a motort bekapcsolom az ülésfűtést halkabb lesz a rádió meg minden fény meg minden kihalványul és akkor abból 4 nem tudom, hogy bírná-e. o.o
2012. júl. 15. 01:16
17/51 A kérdező kommentje:
mondjuk a töltők azok is minimálisat fogyasztanak :)
2012. júl. 15. 01:17
18/51 anonim válasza:
passz nekem nincs ülésfűtésem, meg a kocsim is régebbi nem tudom majd télen kiderül ennek milyen lesz a fűtése...
19/51 A kérdező kommentje:
értelek :) csak mer úgy újjabb kocsikba ugye ülésfűtés meg minden az úgy oké de mindennek külön áramkör meg bizti, de itt egy biztosítékon lesz az egész és az már lehet, hogy nem fogja bírni. Kipróbálnám max egy biztit vesztek vele de nemtudom, hogy a kocsiba vmibe kárt tenne-e :) örülök, h most semmi baja :D új áramkört biztosítékkal meg annyira már nem értek hozzá, h csináljak bele az, h vki megcsinálja az meg nem éri meg anyagilag =/
2012. júl. 15. 01:23
20/51 A kérdező kommentje:
na meg a fő, h én szeretném csinálni, mert az a tudat, h az a két kezem munkája meg ilyenek :D
2012. júl. 15. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!