Szivargyújtót meddig lehet terhelni?
Figyelt kérdés
Pontosabban van egy ülésfűtésem ami egész jó hidegben és gondoltam rá, h elosztom és a maradék 3 ülésre is teszek ilyen ülésfűtést.Szoktam telefont is tölteni vezetés közbe.És nem tudom, h a 4 ülésfűtést + a telefont bírná-e a szivargyújtó vagy a bizti és, h nem tesz-e kárt úgy a kocsi elektronikájában??? És h ha nem bírja akkor lehet-e nagyobb biztosítékkal megoldani vagy vmi hasonló megoldás?2012. júl. 14. 23:59
31/51 anonim válasza:
amúgy sógorom is szerelgeti az övükét, de mindig összekötöz mindent hangfalakat pakol be, világítást buherálja...-aztán van hogy elcseszi de igen sokat költ a kocsijukra
32/51 A kérdező kommentje:
van egy kis vihar bár most sztem lassan vége van már csendesedik meg nem szakad annyira nem dörög az ég
2012. júl. 15. 01:54
33/51 A kérdező kommentje:
igen a világítás :D azt énis mindig buherálom :D szeretem a kocsikon a klassz világításokat:D
2012. júl. 15. 01:56
34/51 A kérdező kommentje:
énis most rakok rá majd helyzetjelzőket ilyen ledeset meg az izzókat kicserélem energiatakarékos ledes izzókra azok erősebb fénnyel meg szebb színnel világítanak irányjelzőnél villognak :D meg fényszóróba fehér sport izzót szemöldököt a fényszóróra :D
2012. júl. 15. 01:58
35/51 anonim válasza:
akkor további jó buherálást én szerintem lassan megyek aludni...
Szijjja!
36/51 A kérdező kommentje:
rendben szép álmokat :) köszi a beszélgetést :) aludj jol kellemes hétvégét :)
2012. júl. 15. 02:02
38/51 anonim válasza:
Ha az ulesfutes csomagolasan szereplo amper erteket megszorzod annyival, amennyit akarsz belole az autoba, es ez meghaladja a kocsidban levo bizgositek meretet, akkor nem birja el, egyebkent meg papiron birnia kellene.
39/51 A kérdező kommentje:
rendben értem köszönöm :) még annyi lenne a kérdés, h egy ilyen ülésfűtés mennyit fogyaszt? amperba mert csak watt van rajta 42w
2012. júl. 15. 22:18
40/51 anonim válasza:
Szijjja-tegnap velem beszélgettél-ma jól indult a verdám kicsit járattam nem egyszerre indultam és elég tiszta lett, bár ma is mosta az eső rendesen :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!