Szivargyújtót meddig lehet terhelni?
Figyelt kérdés
Pontosabban van egy ülésfűtésem ami egész jó hidegben és gondoltam rá, h elosztom és a maradék 3 ülésre is teszek ilyen ülésfűtést.Szoktam telefont is tölteni vezetés közbe.És nem tudom, h a 4 ülésfűtést + a telefont bírná-e a szivargyújtó vagy a bizti és, h nem tesz-e kárt úgy a kocsi elektronikájában??? És h ha nem bírja akkor lehet-e nagyobb biztosítékkal megoldani vagy vmi hasonló megoldás?2012. júl. 14. 23:59
21/51 anonim válasza:
keress rá valamilyen autós fórumon bizti találsz autószerelőt, aki tud neked segíteni itt lehet nem fogsz :(
Másik gépemen voltak ilyesmi oldalak kedvenceim között, de most szervizbe van az a gépem.
22/51 A kérdező kommentje:
értem :) jaja úgy látszik itt nemjön válasz :D nemtudom majd utána járok ink vmi műszerészt keresek, mert autószerelő úgyis azt fogja válaszolni, h ink vigyem be hozzá és ő megcsinálja :P :D
2012. júl. 15. 01:29
23/51 A kérdező kommentje:
és am milyen munkád van? ha nem gond, h megkérdezem :$ mert szeretek vezetni és mondtad, h kell a munkádhoz a kocsi :D és vmi sofőrös lehet érdekelne :D
2012. júl. 15. 01:31
24/51 anonim válasza:
nem sofőrös, ,,csak" simán szeretek vezetni imádom a száguldást a kocsikat. Itthon gyakran nézegetem a tuning újságokat. Szeretem a roncsderbyt meg a rallyt-ha nem lennének gyerkőceim akkor az elsőt kipróbálnám-így sajna nem, mert ez egy drága és veszélyes hobby lenne-én meg felelősséggel tartozom értük.
25/51 A kérdező kommentje:
értem :) igen az autókat meg a versenyeket szálguldást énis szeretem :D sokszor mondják rám, h "autób*zi" vagyok :D
2012. júl. 15. 01:41
26/51 A kérdező kommentje:
akkor jol vezetsz nem? :D
2012. júl. 15. 01:43
27/51 anonim válasza:
Mondjuk nem kérdeztem meg, de gondolom férfi vagy és azoknál majdnem mind szereti a verdákat-képesek órákig subickolni meg törölgetni :P
28/51 A kérdező kommentje:
igen férfi vagyok :D nagyon szeretem a kocsikat, de tisztítani nem szeretem xD attol még szoktam :D meg az a gond, h letisztítom szép tiszta csillog villog és már másnap tiszta por meg kosz =( ezért is örülök h most vihar van jol lemossa a kocsit :D ink szerelgetni szeretem mint ahogy most is extrákkal fölszerelni picit többet kihozni belőle optikai tuning meg ilyenek :D
2012. júl. 15. 01:47
29/51 anonim válasza:
enyém is tuning-imádom bár nem ebbe szerettem bele, de most sok kiadásunk volt. Sokan megnézik és furi nekik hogy csaj száll ki belőle. Imádom hangosan tutultatni a zenét meg énekelni :P
Sokaknak bejön a verdám, de egyvalaki leszólta :P -mondjuk tőle rosszul esett :(
Amúgy itt is szakad enyém is igen poros talán megtisztul. Pesten is esik?
30/51 A kérdező kommentje:
milyen kocsid van? :)
2012. júl. 15. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!