Szivargyújtót meddig lehet terhelni?
Figyelt kérdés
Pontosabban van egy ülésfűtésem ami egész jó hidegben és gondoltam rá, h elosztom és a maradék 3 ülésre is teszek ilyen ülésfűtést.Szoktam telefont is tölteni vezetés közbe.És nem tudom, h a 4 ülésfűtést + a telefont bírná-e a szivargyújtó vagy a bizti és, h nem tesz-e kárt úgy a kocsi elektronikájában??? És h ha nem bírja akkor lehet-e nagyobb biztosítékkal megoldani vagy vmi hasonló megoldás?2012. júl. 14. 23:59
1/51 anonim válasza:
ilyesmi engem is érdekelne, mert nehezen indul a verdám pedig csak egy mp3 lejátszó van bele ,,dugva"...
2/51 A kérdező kommentje:
akkor neked más baj van a kocsiddal nemhiszem h elektronikai =/ esetleg az aksi
2012. júl. 15. 00:28
3/51 A kérdező kommentje:
egy mp3 lejátszót simán elbír és az nem meríti le az aksit csak ha egész nap rajta hagyod az áramot de azt nemhiszem :)
2012. júl. 15. 00:29
4/51 anonim válasza:
aksira gondoltam én is, de eddig nem volt baja csak mióta ezt használom. Meg ha elindul onnantól nincs gáz. Új aksit kell vennem vagy ,,csak" feltölteni? -nem értek hozzá nő vagyok :P
5/51 anonim válasza:
Nem hagyom rajta csak amíg megyek vele hallgatom max. 1 órás utak...
6/51 A kérdező kommentje:
és ha kihúzod a lejátszót akkor normálisan indul? am meg annyira én se értek hozzá bár amikor nekem másik aksim rossz volt sütöttem ki és picit jobb lett de xD ha az ember megteheti ink vegyen egy újat nekem éppen akkor anyagi gondjaim voltak azért így javítottam az aksit :D
2012. júl. 15. 00:38
7/51 anonim válasza:
majd megnézetem vkivel de azért köszi. Most kihúztam tegnap indulás előtt de úgyis nehezen indult kicsit rázkódik is, meg nehezebben gyorsul fel mint szokott-remélem azért nem nagy baja lesz. De amúgy ha elindul utána már nincs gond vele.
8/51 A kérdező kommentje:
nincs mit :) jaja erre számítottam :) az mp3 lejátszó az minimálisat fogyaszt, attol nem kéne, h nehezen induljon ez csak véletlen egybe esés h akkor ment tönkre vmi amikor elkezdted használni.Lehet, h benzinpumpa.Mikor nekem nehezen gyorsult, mint elötte, akkor kezdett a benzinpumpám nyikorogni utána behalt.Kicseréltettem és azóta újra a régi :) Sztem, ha teheted ahogy mondtad, h megnézeted és csinálnék egy olaj, gyertya cserét is szűrőkkel együtt meg ékszíjat meg a pumpát meg ilyenek fontos alkatrészeket nézess meg. :)
2012. júl. 15. 00:51
9/51 anonim válasza:
ok-bár az a baj nehezen hagyom ott a verdát szerelőnél, mert most majdnem minden nap melózok és hát ugye az kell hozzá. Hétvégén meg vagy az ismim nem ér rá vagy nekem is kell a kocsi. De meg kell nézetnem mert az árokba kötök ki vele, ha csak halogatom az átnézetését...
10/51 A kérdező kommentje:
értelek =/ akkor, ha van egy kis időd akkor mindenképp :)És azért az árokba ne köss ki :D Am még lehet generátor baj is.Az elő szokott fordulni és ha az nem termel elég áramot, akkor nem kapnak rendesen szikrát a gyertyák és nemjó a gyújtás így nehezebben gyorsul a kocsi is.
2012. júl. 15. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!