Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy autó...

Mennyibe kerül egy autó kölcsönzés? (Pécsen)

Figyelt kérdés
Örülnék, aki kölcsönzött már, hogy zajlik stb! Pécsről Pestre kéne menni és autó volna a legjobb!
2012. júl. 4. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Szolnokon 5500-7500Ft 24 óra. Jogsi személyi lakcímkártya kell hozzá de van ahol kaupciót is kérnek. Azt visszaadják csak kellemetlen ha nincs ennyi félretett pénze az embernek. Az autót telitankal viszed el telitankal adod vissza. Persze minél komolyabb autót luxusautót bérelsz annál drágább a bérletidíja.

Suzukit opel astra f et 5000Ft-től szokták bérbeadni. Ujabb autókat reális áron olyan 7 ezertől. Ezt onnan tudom hogy én is nemrég béreltem. Szerintem még így se sokkal drágább mint a tömegközlekedés és háztól házig mész arra ahol te akarsz és ott állsz meg ahol te akarsz kényelmes tuti van ülőhelyed a holmid is elfér.

2012. júl. 4. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és nekem pl még autópálya bérlet is volt a kocsin ennyi pénzért.
2012. júl. 4. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Maga a bérlés nem olyan egetrengető, cska ne kérne szinte mindenki kauciót ("p" nélkül:D)

Bár visszakapod, de nem biztos, hogy hirtelen van 20e Ft-od, amit a kölcsönzőnél tudsz parkoltatni...:(

2012. júl. 4. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, és a kölcsönszerződés legyen nálad végig, mert azzal tudod igazolni a rendőrnek, hogy miért is ülsz te az XY Kft. nevére bejegyzett autóban:)
2012. júl. 4. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekünk úgy kéne, hogy Péntek du-tól Vasárnap du-ig, vasárnap vissza tudjuk adni?
2012. júl. 4. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, ezt kölcsönzője válogatja. Amit általában el lehetett mondani a kölcsönzésről, azt itt már elmondtuk, a részletekért konkrét cégnél érdeklődj.

Még annyit, hogy kizárólag az a személy vezetheti az autót, aki kölcsönözte. Különben rendőr is beleköthet, ha pedig balesetnél kiderül, más ült a volán mögött akkor a biztosító egy centet sem fog fizetni, nektek kell minden költséget állnotok, mivel szerződést szegtetek.

2012. júl. 4. 16:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 5. 08:22
 8/8 imarag válasza:
Pécs környékén, Kozármislenyben béreltem autót az Arti Autószervizben. Nagyon jó autókat adnak nagyon korrekt áron, 5-6 ezer forint napidíjért. Van kaució, de a környéken a leg korrektebb autókölcsönző. Tudom ajánlani.
2016. dec. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!