Akik világvárosokban laknak és nap mint nap luxus autókat látnak (ferrari, lamborghini, porsche stb) azok nem találják már annyira vagánynak a több száz milliós autókat?
Vannak olyan drága autók, amiből bizony nem mászkál minden sarkon, még a leggazdagabb országban sem.
Ha azt nézzük amit az előző említett, tényleg meglehet őket szokni szerintem, de hogy újdonságot mindig lehet mutatni/találni, ebben biztos vagyok. :)
Abszolút megszokottá válik egy idő után.Emlékszem,hogy kamasz koromban hosszú percekig képes voltam nézegetni egy ilyen autót.Aztán olyan baráti társaságba keveredtem ahol volt egy autóversenyző.Gyakran elkísértem őket versenyekre,akár hetente is.A roncsderbitől a szlalomon és a rallin át a pályaversenyekig minden volt.Eleinte minden száguldó kocsira felkaptam a fejem,de manapság már nem érdekel.Gyakran kártyázunk a pálya szélén,a versenyautók meg csak mennek.Természetessé vált.
Lehet,hogy nem fogjátok elhinni,de egy Ferrari mellett ugyan úgy el tudok sétálni,mint egy Suzuki mellett.Nekem az is csak egy autó.
Az biztos, a Subaru-ra én is, kedvenc!! :)
Hangra, kinézetre, mindenre. 4-5m millió körül nagyon korrekteket lehet már kapni.
És igen, tényleg megszokottá tudnak válni. Ettől függetlenül olyan autók is vannak (mert pénzből mit nem lehet csicsázni, "szépíteni", stb.), amiket ti sem gondolnátok. Nagyobb rapperek autói például. Azok sem semmik, sőt a hotrodok, és az amerikai vasak sem.
Illetve egy-egy veterán autó tényleg megtudja dobogtatni az ember szívét, ritka a jól karbantartott és igényes régi autó, pedig milyen jók is (voltak)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!