Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik világvárosokban laknak...

Akik világvárosokban laknak és nap mint nap luxus autókat látnak (ferrari, lamborghini, porsche stb) azok nem találják már annyira vagánynak a több száz milliós autókat?

Figyelt kérdés

2012. júl. 3. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, van-e olyan világváros, ahol az átlagember napi szinten lát úton-útfélen Ferrarikat, stb. Lehetnek ilyen környékek, de ott olyanok laknak, akiket nem érdekel a kocsik ára.
2012. júl. 3. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor legutóbb Bécsben voltam, egy mélygarázsban parkoltam. A körülöttem levő 20 helyen 3 carrera, egy cayanne és egy ferrari modena állt, ezen kívül láttam még két carrerat lejjebb menni. Gondolom, aki mindennap ilyen helyen parkol, annak már eléggé megszokottá válik ez :)
2012. júl. 3. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Vannak olyan drága autók, amiből bizony nem mászkál minden sarkon, még a leggazdagabb országban sem.

Ha azt nézzük amit az előző említett, tényleg meglehet őket szokni szerintem, de hogy újdonságot mindig lehet mutatni/találni, ebben biztos vagyok. :)

2012. júl. 3. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Abszolút megszokottá válik egy idő után.Emlékszem,hogy kamasz koromban hosszú percekig képes voltam nézegetni egy ilyen autót.Aztán olyan baráti társaságba keveredtem ahol volt egy autóversenyző.Gyakran elkísértem őket versenyekre,akár hetente is.A roncsderbitől a szlalomon és a rallin át a pályaversenyekig minden volt.Eleinte minden száguldó kocsira felkaptam a fejem,de manapság már nem érdekel.Gyakran kártyázunk a pálya szélén,a versenyautók meg csak mennek.Természetessé vált.

Lehet,hogy nem fogjátok elhinni,de egy Ferrari mellett ugyan úgy el tudok sétálni,mint egy Suzuki mellett.Nekem az is csak egy autó.

2012. júl. 3. 15:27
 5/7 anonim válasza:
Én az ilyen autókat kb leszarom,vagyis nem teljesen de 1 szép ladára jobban odakapom a fejem,vagy 1 verseny mitchura,vagy subarura...:)
2012. júl. 3. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Az biztos, a Subaru-ra én is, kedvenc!! :)

Hangra, kinézetre, mindenre. 4-5m millió körül nagyon korrekteket lehet már kapni.

És igen, tényleg megszokottá tudnak válni. Ettől függetlenül olyan autók is vannak (mert pénzből mit nem lehet csicsázni, "szépíteni", stb.), amiket ti sem gondolnátok. Nagyobb rapperek autói például. Azok sem semmik, sőt a hotrodok, és az amerikai vasak sem.

Illetve egy-egy veterán autó tényleg megtudja dobogtatni az ember szívét, ritka a jól karbantartott és igényes régi autó, pedig milyen jók is (voltak)...

2012. júl. 3. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem szemely szerint Porche es Mercedes Undorom van...napjaban tobb szaz ami megfrodul az uton(persze a kornyezo varosreszekben $1.5 millio alatt ne is nezz semmilyen hazat. ez kb egy 15 km sugaru kor es ott aztan mindenkinek van mit a tejbe apritani. Na ennek ennek nagyjabol a kozpen dolgozok, Fuvagokat javitok. Kepzeljetek milyen mokas mikor a CLK Merci huzza az utanfutot es rajta a $2500 fuvago. Amikor meg $500 ert kell szervizt csinalni akkor meg sir hogy milyen draga meg miert romlott el hiszen most vette. Mondom magamban az uzletemberek csinaltak hogy igy legyen es Ok sirnak a legjobban hogy miert igy mukodik!!! Nevetseges....
2012. júl. 4. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!