Jó választás lenne egy 1989-es Ford Crown Victoria hétvegi autónak?
Figyelt kérdés
Németországból hoznám be,mert itt nem sok van belőle valószinű,hogy csak hétvégi hasznalátra esetleg autós találkozókra eljárni venném meg.2012. júl. 3. 16:51
3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy milliomos max 6 ezer eurot tudnék rászánni csak nem tudom,hogy azután eladható lenne -e veszteség nélkül nem szeretnék bukni rajta amikor el akarom adni .A fenntartása is elég sok lehet.
2012. júl. 3. 17:02
4/9 anonim válasza:
Persze, ne hülyéskedj! Ezek az autók sok mai európai szarnak odavernek a mai napig. A fenntartása valóban nem olcsó, de inkább járok egy ilyen 23 éves benzintemetővel, mint egy vadi új Suzukival, peugeot-val, vagy renault-val. Egy ilyen autó legalább kitűnik a szürkeségből. Az eladhatósága miatt pedig ne aggódj. Nagyon értékálló gépek, még többért is eltudod adni, mint amiért megvetted!
5/9 A kérdező kommentje:
Azért ennek a autónak lehet feelingje amikor vezeted.
2012. júl. 3. 17:34
6/9 anonim válasza:
Pont a totalcarba volt milyen sok gond van a régi amerikai autókkal amit külföldről hoznak be én hétvégi autónak egy Leon Cuprát vagy egy Golf GTI-t vagy egy Focus RS-t vennék vagy subarut vagy evot.
7/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nagyon rossz autó, de az is biztos, hogy nagyon hangulatos, mikor éppen üzemképes.
8/9 anonim válasza:
Hm... Szerintem keress rá a pontos műszaki adataira, számold ki hogy mennyi lenne a behozatala (adók, üzembehelyezési költségek..), és valószínűleg bőven meghaladja a 6000 EUR keretet. És akkor még meg sem tankoltad és egy km-t sem mentél vele.
Ez ráadásul nem egy nagyon különleges kocsi, szóval teljesen természetes, hogy veszt az értékéből. Ahhoz hogy befektetésnek vásárold meg túl új és túl hétköznapi.
9/9 anonim válasza:
Hát az biztos hogy a lengéscsillapítók nem fognak zavarni mert nincsenek ezeket nem a jómagyar román utakra tervezték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!