Milyen büntetést kaphatok azért, ha 125ös mzvel motorozok jogsi nélkül, csak "b" van meg, műszaki nélkül, rendszám biztosítás és sisak nélkül. Elvehetik a jogsimat, vagy csak pénzbírság és eltiltnak a nagymotor jogsitól?
Nem elvehetik, hanem 99%, hogy el is veszik a Bs jogosítványodat.
Az is majdnem biztos, hogy eltiltanak minden A kategória szerzéstől X időtartamra.
Emellett természetesen kapsz pénzbüntetést is 50-300e forint között.
Az egyik ismerősömet 250 cm³-el fogták meg mikor kipróbálta és neki B-s kategóriás jogsija volt .
Nah szóval elvették a jogsiját és eltiltották 5 évre emellett 150000ft pénzbüntetést kapott .
Úgyhogy szerintem te is hasonlóval számolhatsz ha megfognak de talán kicsivel enyhébbre .
Szerintem nem éri meg ezt a kockázatot de te tudod
akkor fel kell rakni a motort egy utánfutóra,kivinni az erdőbe és akkor nem fognak megbüntetni mert közúton használtad a motort.
amúgy meg szerinted az erdőben nincsenek fák?
Én is tök normálisan mondtam, hogy b@ssza szét a fejedet az útmenti fa.
Az, barátom, hogy sisak nélkül motorozol, felér egy öngyilkossági kísérlettel. Ezért írtam, hogy nyugodtan lefejelheted a fát. Ha egy csöppnyi eszed lenne, nem is gondolnál a sisak nélküli motorozásra. Ha ennyire nem érdekel a saját épséged, én mit aggódjak miatta?!
Az önbizalom fontos, majd mondd a buckának és kiáltsd oda a fának miközben repülsz felé.
Amúgy hatalmas tévedés, hogy erdőben nem kéne jogosítvány és nem lenne kötelező a bukósisak. MAGÁNTERÜLETEN azt csinálsz amit akarsz, közterületen és forgalomtól el NEM zárt magánterületen a KRESZ érvényes - akkor is ha nem közút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!