Crossozásról lenne szó, kérdésem pedig az, hogy rendszám nélküli motorozás miatt milyen és mennyi büntetés jár? (pénzbírság jogsielvétel ilyesmire gondolok)
Ha nem közúton csinálod azzal mész amivel jólesik.
Egyébként szabálysértés, 50-150E ha jól tévedek, és elkobozhatják a gépet.
Így van, nem kell megállni, anno én is menekültem párszor (bár én a 64-esről mentem le a mezőre), bár elvileg a földút magánút, legalábbis erre nagyrészük az.
Amúgy ez is rendőrfüggő, amelyik normális nem fog az erdő közepén papírokat kérni (nem is mennek oda, csak ha keresnek valakit) , aki meg f*sz az mindenhol f*sz.
Egyébként meg nem fognak megfogni, engem csak a KR (katonai rendészet) fogott meg eddig,mikor betévedtem a nullaponti lőtérre, de nekik 650-es Honda CR-jeik voltak, én meg akkoriban egy 250-es KTM-et nyúztam.
Na meg mikor rámfogták az AK-t úgygondoltam inkább megállok.
Nem, megúsztam egy kiadós leb*szással (nagybratyó a KGYLP-nél volt akkor alhadnagyi rangban, különben feljelentés+ment volna a gép is :D ), de egyébként mázlim volt, mert éleslövészet volt, az amerikaiak voltak itt a Paladinokkal (M109-es önjáró löveg), én meg pont a célterületre mentem.
Mikor megmondták hova akartam menni jobban beszartam mint mikor megfogtak, szóval a Bakonyban csak óvatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!