Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fémtetős cabriók...

Milyen fémtetős cabriók vannak 800 000 és 1 millió között?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék majd venni, ami fémtetős, 4 személyes, nem túl öreg, max 5 éves, és valami jobb féle márka, mondjuk Peugeot vagy Audi, BMW. Vannak ilyenek ennyi pénzért? Mert már egy csomót kerestem, de azok mind öregek meg csúnyák, és nekem jó kell. Szerintetek ha mindenáron ilyet akarok, inkább gyűjtsek még, vagy érdemes olcsóbbat venni 1 milla körül?

2012. júl. 1. 17:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én simán befértem a Reanult 206 CC-be, mondjuk én baromi vékony vagyok, de a tulaja meg elég dundi, és neki is kényelmes, nyilán azért is szereti annyira. Ha olyan rossz lenne, nem szeretné ennyire. Azért akar újat venni, mert BMW-t akar, tehát szerintem nem rám akarja sózni.
2012. júl. 2. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
:DD LOL, azt se tudja merre van arccal, de neki igényei vannak, nem akar beégni a "szar" kocsival, mert már 2 embert beszervezett maga alá az MLM-be :D hol álmodtad ezt az 5 éves fémtetős kabriót 8 kilóér meg 1 milláér? :DDD ráadásul audi, bmw, te jólvagy egyátalán, vagy a nagy meleg teszi ezt? :D az irásod alapján egy olyan szerinted "régi, és csúnya" autót se adnék a kezedbe", hanem maximum egy jó swinn csepel biciklit... de egy kezdő MULTI LEVEL MARKETING-esnek semmi értelme ilyen autóval járni, pláne, hogy parasztvakítás mikor megjelensz egy olyan autóval, hogy vonzóbbá tedd az üzletet, mikor még csak a minusz 1 szinten vagy... na mind1 ennyi pénzért újonnan 2, max 2.5 millás autókat kapsz, pl kia picanto, dacia sandero, fapados fiat punto és társai, vagy totálkáros, és kiégett autókat, de a felsoroltak közül egyik sem a "menő" üzletkötők autója :D
2012. júl. 2. 18:23
 13/13 anonim ***** válasza:
fáj az igazság pontozz csak szted hova érdekel? :D
2012. júl. 3. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!