Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Járnál olyan kocsival aminek...

Járnál olyan kocsival aminek JEW a rendszáma?

Figyelt kérdés

Láttam olyan kocsit aminek JEW (zsidó) volt a rendszáma.

Te vennél olyat autót aminek ez a rendszáma?

2012. jún. 25. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

ma 14:01

még jó hogy nem az U.S.A.-ban laktok. a gettóban nem néznék jó szemmel azt a rendszámot. :D

2012. jún. 25. 14:08
 12/20 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm hogy nem kaptam meg hogy jobbikos rasszista fasiszta trapista masiniszta vagyok,mert le mertem írni hogy zsidó :)))

Igen lehetne gay is,meg fag de én tegnap JEW rendszámot láttam ezért kérdeztem a JEW-t.Ha GAY-t láttam volna azt kérdeztem volna ti vennétek GAY rendszámú kocsit?

Ha tegnap ASS rendszámút láttam volna,akkor azt kérdeztem volna hogy ti vennétek ASS rendszámú kocsit?

Amúgy biztos vagyok benne hogy ha nem JEW-t írtam volna hanem mást,akkor más lenne a leányzó fekvése,mert ugye a zsidóra már csak rágondolni is rasszizmus :D:D:D

Én amúgy személy szerint nem vennék ilyen rendszámokkal kocsit,illetve vennék rá másik rendszámot.Szerintem gáz ilyenekkel járni.

2012. jún. 25. 14:13
 13/20 anonim ***** válasza:
A COOP-os újság hátoldalán láttam nemrég egy Skoda Octaviat, LOW rendszámmal :D
2012. jún. 25. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Ha van egy klassz használt autó, amit megakarok venni, akkor már nem fog érdekelni, hogy mi a rendszáma. Mindenbe belelehet magyarázni valami gyökérséget.
2012. jún. 25. 15:16
 15/20 anonim ***** válasza:

egyetértek veled abban amit írtál de képes lennél ezért több 10 ezer forintot fizetni csak hogy más legyen a rendszámod?

új tábla, új forgalmi, ügyintézés. ez kb. olyan mint ha a személyi számodban benne lenne a 666 és le akarnád cserélni nehogy azt higgyék hogy sátánista vagy. senki sem fog lenézni egy rendszámtábla miatt.

2012. jún. 25. 15:24
 16/20 anonim válasza:
53%
A környékünkön két autónak is GOD a rendszáma, mégsem a mennyországban lakom.
2012. jún. 25. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:

nemazért, de ha veszel használt autót, annak is kérhetsz másik rendszámot, kb. 20 ezerből megvan, max 30..., ja a rendszámokból nem lehet következtetést levonni, kivéve

GYORS-1, NEKEM-8, HITEL-1 :D

2012. jún. 25. 18:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer Kézdy György mesélt arról, hogy benzinkúton mögötte állt Székhelyi József, s a térdét csapkodta, úgy röhögött. Kérdezi, mi van. Hát a rendszámon vihogott, ami GOJ volt.
2012. jún. 25. 20:27
 19/20 Napkiraly ***** válasza:
44%
én lehet nem venném meg
2012. jún. 25. 23:53
 20/20 anonim ***** válasza:

azért azon én is jót mulattam, mikor a menőfaxacsávó vagyok arc ott feszített a GAY rendszámú verdájában :)

JEW-t sem vennék nyugodt szívvel. ismerőseim közt nincs is olyan, akinek valami értelmezhető szó lenne a rendszáma, és a mi autónknak is csak 3 összefüggéstelen betű :)

ha már értelmes szó, akkor legyen vicces vagy bármi más, de ilyen belemagyarázhatós.

2012. jún. 26. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!