Járnál olyan kocsival aminek JEW a rendszáma?
Figyelt kérdés
Láttam olyan kocsit aminek JEW (zsidó) volt a rendszáma.
Te vennél olyat autót aminek ez a rendszáma?
2012. jún. 25. 10:37
1/20 anonim válasza:
új autó vásárlásnál ált. választhatsz 5-6 rendszám közül tehát ha nem akarod hogy ilyen legyen akkor nem azt választod. használt autóknál pedig nagy marhaság csak azért lemondani egy jó autóról mert nem tetszik a rendszáma.
2/20 anonim válasza:
Az enyémnek JAM a rendszáma. Most akkor én lekvár vagyok? Mekkora hülyeség... És akinek GAY a rendszáma, azzal mi van?
4/20 anonim válasza:
Az összes GAY rendszámú és az összes FAG rendszámú is bizonsítottan meleg. Komolyan. Van erről egy tanulmány, angol tudósok fontmilliárdokat költöttek kutatásra.
5/20 Antimod válasza:
És mi a helyzet a FOS, EPE, GAZ, BUG stb. rendszámokkal? Mit mutatott ki a kutatás? :D
7/20 anonim válasza:
Ha lenne JEW-es autóm, akkor vennék egy másikát is, az pedig GOJ-os lenne!
8/20 anonim válasza:
egy KKK rendszámot is sokan megnéznének az utcán :)
9/20 anonim válasza:
Inkább JEW, mint pl. SANYI-1.
A rendszám nem jelent semmit, sima azonosító. Abból bármi következtetést levonni ostobaság.
10/20 anonim válasza:
ma 11:53, a miénk pont KKK, suzuki.. Én majd OMG rendszámot akarok a kocsimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!