Mi a baja az autónak?
Figyelt kérdés
Mikor kitolattam a parkolóból, 1-essel elindultam, próbáltam 2-essebe tenni, de olyan volt, mintha az autó lefékeződött volna. Beragadt a váltó. Valószínüleg a kuplung nem old, vagy nem emel ki. Mikor benyomom, nagyon enyhe "síró" hangot ad. Azt nem hiszem hogy a kinyomócsapágy lenne, mert olyan már volt és annak sokkal nagyobb a hangja. És ennek előjele sem volt, tegnap még rendesen működött. Ugyanakkor a fékpedál is fel van keményedve semmit nem fog, mintha levegős lenne. Tegnap még annak sem volt semmi baja. Lehet ez a melegtől?2012. jún. 20. 16:05
1/7 anonim válasza:
Milyen gép? Arra tippelek hogy hidraulikus a kuplung ésa fékrásegítés is, és elszállt a rendszer.
2/7 A kérdező kommentje:
Fiat Punto 1.3 multijet 2004-es
Ha tényleg elszállt a rendszer kb. mibe áll meg a javítás ára?
2012. jún. 20. 16:18
3/7 laszlo 47 válasza:
nem lehet pontosan erteni a fek kemeny vagy puha?
4/7 anonim válasza:
Lehett hogy elélvezett a vákumszivattyú csöve.
5/7 anonim válasza:
Bejött, hidraulikus a rendszer.
Azt hogy mennyibe kerül attól függ mi szarta el magát, nagyságrendileg 10 és 50 között mozog kb, + munkadíj.
6/7 A kérdező kommentje:
Ma elvittem a szerelőhöz, azt mondta a kuplungtárcsa közepe szétesett. Valószínűleg anyagfáradástól. A fékkel viszont már semmi gond nincs. A javítás 56e a kuplungszett 15e a munkadíj.
2012. jún. 22. 22:14
7/7 anonim válasza:
Akkor mégse a hidraulika, pedig a fék erre utalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!