Lehet az autonak valami baja a gaz rendszertol?
Figyelt kérdés
Az a kerdesem, hogy egy autoban a gazrendszer teszene valamilyen kart, es hogy narte az autonak? Egy 97-es kiadasu 1.6os vw golf 3-asba korulbelol mennyibe kerulne gazrendszert beszereltetni?2011. dec. 1. 21:27
1/4 anonim válasza:
Még hányszor fogod feltenni ezt a rohadt kérdést? Kb 1 órával ezelött is ez a kérdés volt ugyanezekkel a szerencsétlen helyesírási hibákkal.
2/4 anonim válasza:
Megbízható volt eddig az autód? Mert akkor én nem turkálnék bele, az biztos. Ha nem bírod tankolni, vegyél egy másik autót, ami kevesebbet fogyaszt, de gázszett valóban káros a kocsinak. Nekem 14 litert eszik az autóm, de szarok rá, én választottam, jól megy és nem kockáztatok, hogy elkúrodjon, mivel nagyon megbízható autó.
3/4 anonim válasza:
Nem lesz baja ha 100kmenként használsz benzint is.
Ez azért fontos mert a gáznak nincs olyan kenése mint a benzinnek és ha mindig csak gázzal jársz jobban kopik a motor.(ilyenkor célszerű pár km-t benzinnel menni benzinnel indulni nap elején nap végén benzinnel leállni) Meg ha gázos utána valamivel sűrűbben kell cserélned a kipufogórendszert mert gázzal sokkal több vizet pufog ki a kocsi.
4/4 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a valaszt. Nemreg vasaroltuk az autot, nem akarom atalakitani gazosra csupan erdekelt, hogy mi lenne a hatranya esetleg :) Koszonom
2011. dec. 2. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!