Magyarországon mi mondható preztizs autónak?
Kapni kapsz. Csak nem a jelen kor preztizse autóját.
Régi 7-es BMW, Audi A8, Mercedes W124-t lazán kapsz már ennyiért.
5-ös BMW-t kapsz 200tól jó pár millióig.
Audi árakat nem tudom igy fejből.
Egyébként hasznaltauto.hu a barátod :)
Inkább az egymilliódból vegyél egy jó állapotú swiftet vagy régebbi golfot, jó nem presztizs autó, de a régi német autók sem számítanak már annak. Csak a hozzáértő szem látja meg ezekben az autókban a szépséget és az értéket, egy átlagember csak néz hogy 'mi ez a régi lerobbant sz@r'.
Nagyon nagyon nehéz tényleg jó állapotút találni ebben a kategóriában, hisz ezek már mind 15-20 éves autók, több száz ezer km-rel. Hiába veszel egymillióért egy régebbi ötöst, ha aztán még félmilliót rá kell költeni, mert szétesik.
Persze tudom, hogy vagányabb egy régi bmw mint egy suzuki swift vagy egy 2-3as golf, de nem feltétlenül megbízhatóbb, SŐT. Tehát mondom számold bele hogy 100% hogy alkatrészt kellesz benne cserélni ami ezeknél a nagy márkáknál nem olcsó mulatság, plusz fenn is kell tartani őket, attól függ milyen motorral akarod venni, de ezeknek a fogyasztása általában 8-9 litertől indul, és akár 13-15ig is felmehet, attól függően benzines vagy dízel.
Ennek fényében dönts :) Ja és ha adhatok egy tippet még, akkor bármit is veszel, magánszemélytől vedd szerintem inkább, ne kereskedésből.És vétel előtt beszéld meg hogy vigyétek el egy szerelőhöz, hogy nézzen alá kicsi. Ha nem akarja, akkor tuti hogy valami gáz van a kocsival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!