Mitől függ, hogy egy autónak ilyen a hangja, és bármilyen autónak lehet hasonló?
Nem értek az autókhoz, nagyon amatör vagyok ebben a témában, de mitől függ, hogy egy autónak ilyen a hangja?
http://www.youtube.com/watch?v=qP-i-AsAsWY
És ilyen hangot, bármilyen autónak lehet csinálni?
Mármint hallottam, hogy vannak ezek a sportkipufogók, és elvileg ilyesmi lesz a hangja, bár nem tudom mennyire, mert még nem hallottam sokszor...
Most attól ilyen a hangja, hogy BMW motor, meg olyan kipufogó, vagy egy peugeot 206 osnak is lehet hasonló hangja, ha olyan sportkipufogót teszek rá, vagy sose lesz olyan hangja, még hasonló se?
A motor és a kipufogó a legfontosabb. Lehet feltenni sport kipufogót egy nem túl erős autóra is, de én azokat ha meghallom inkább röhögök (soha nem lesz ilyen hangja).. Nem tudom, szerintem égő.
Még a legjobb megoldás, valami komoly hangcuccot szerezni. Ezt a videót kiírni CD-ra és max hangerőn hallgatni.. :D
Legfőképp a hengerek számától függ.Ez a BMW 5.0 literes 10 hengeres v-motor.A te 206-osod 4 hengeres soros-motor.
Függ még a hengerek elrendezésétől/V-motor,Boxer,soros,wankel/,diesel vagy benzin,Alacsony vagy magas fordulatú,Szivó vagy feltöltős,és legutolsósorba csak a kipufogó hangolástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!