Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valakinek bmw-je van, azt...

E36 kérdése:

Ha valakinek bmw-je van, azt mar alapbol miert azonositjatok be parasztkent?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 22:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%

két oka van szerintem

1: könnyebb szidni a nálam sikeresebbeket, csak azért mert én egy lecsúszott szerencsétlen vagyok

2: sok bmw-s paraszt módon vezet, de szerintem bármelyik autótípus vezetői között vannak ilyenek, szóval hülyeség általánosítani

2012. jún. 9. 22:58
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos népautó lett a cigányok körében.

Ez a probléma gyökere.

2012. jún. 9. 22:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Tudod a béemvés nem attól lesz béemvés, hogy BMW márkájú autóban ül, hanem attól, hogy úgy vezet mint egy béemvés. Suzukival ugyanez. Én így gondolom.
2012. jún. 9. 23:01
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is BMW-m van.Azért vettem mert ez tetszett ,amikor megláttam beleestem.Nem vagyok kopasz és szteroidozott.Csupán szerencsém volt és jókor voltam jó helyen és sikeres lettem.Egy 2006-os ezüst 530D-m van.
2012. jún. 9. 23:10
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
A cigányok között sem mindenki bűnöző, de akik azok, azokra elég sok a panasz és feltűnő módon működnek. A BMW-sek között sem mindenki paraszt (sőt, vannak gentlemanek is), de elég sok gyökér miatt bizony ráragad a márkára ez a bélyeg.
2012. jún. 9. 23:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert újgazdag pöts megveszi (vagy megveszi apuci neki), és újgazdag pöts módra vezeti. Illetve a hiperpigmentált egyének miatt.

Nekem is van egy E30 325i-m, mégse vagyok paraszt a forgalomban.

2012. jún. 9. 23:16
 7/19 anonim ***** válasza:
ezért veszek inkább maserati-t.
2012. jún. 9. 23:39
 8/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert már minden kis köcsög, az apja kocsijával feszít. (legalábbis a drágábbak)

Ezért is van az a jelenség amiről beszéltek, hogy bmw-sen vezet.

Addig ameddig nem ő tankolja, gumizza, javítja, addig lehet füstölni a gumikat, a kis burzsuj csemetéknek stb.......

2012. jún. 9. 23:42
 9/19 anonim ***** válasza:
Mert nincs még egy autómárka a világon, amit arányaiban ilyen sok gyökér vezet. Azért.
2012. jún. 10. 00:53
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
mindben van igazság, de a sikertelen emberek nem csak a bmw-re mutogatnak, hanem mindenre ami drága, vagy ők annak gondolják, mert nem értenek hozzá... a kopasz, meg kigyúrt meg cigány, meg gangster, meg mittomén mi sztereotípiák, nemcsak a bmw-re érvényesek, hanem úgy általában véve minden nagy, főleg fekete, főleg sötétitett üvegű, és leginkább német márjájú autóra is (audi, merci), az meg hogy parasztul vezetnek, talán kicsivel azért igazabb ,mert a BMW szlogejne, hogy "the ultimate driving machine", vagy németül a "freude am fahren", és ez már évtizedek óta így van, a bmwnél mindig is elsődleges szempontok között volt a vezetési élmény, a sportosság, tehát a sportos vezetők nagyobb arányban vesznek BMW-t, amivel sportosabban is közlekednek... sztem nagyjából ezek az okok, viszont ez mind sztereotípia szerintem, én személy szerint utálom, a bmw-s ismerőseim között pedig van aki halál normálisan vezet, van aki sportosan, de nem veszélyesen, meg nem letol mindnekit stb., egy szó mint 100 a magyarok között rengeteg az irigy szarrágó, együgyű birka sztem, aki mindenért mást hibáztat stb.
2012. jún. 10. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!