Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valakinek bmw-je van, azt...

E36 kérdése:

Ha valakinek bmw-je van, azt mar alapbol miert azonositjatok be parasztkent?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is van ebben igazság legalábbis ITT Magyarországon.Ez itt nálunk státuszszimbólum.Drága prémium autók,drága megvenni és még drágább fenntartani.Akinek sikerül az valamilyen megmagyarázhatatlan okból igyekszik ezt a honfitársai orra aládörgölni a viselkedésével.Általában aki törtető,agilis vagy csak agresszív,_általában_ ők járnak ilyen autóval.

Nagyon nagyon sokszor tapasztalom hogy ezek az autók türelmetlenek,az embert levillogják,nem használnak irányjelzőt,kb olyan "én ezzel a kocsival törvények feletti vagyok" mentalitással közlekednek.

Természetesen ez NEM minden prémium kategóriás kocsit vezetőre igaz,de a butábbakra feltétlenül :) !

Amúgy én is imádom a BMW-t,nagyon remélem hogy egyszer lesz,szeretném megtapasztalni azt a sokat hallott BMW életérzést.Ja és barátaim is vannak,aki ilyen dögökkel járnak,tehát vannak kivételek :)

Éltem anno évekig Angliában és ott kb mindenki hasonló kategóriáju autókkal jár,a Merci terepjárók,meg X5ösök,Land Roverek,Carrerák,Cayenne-k voltak kb a népautók.Elég vicces volt mindig látni -amikor haza jöttem látogatóba- ezt a sok IQ-tlan gyökeret a hitelre megvett 15 éves bmw-jével harcolni az úton :)))

De a Suzukisok részéről is tapasztalok ám ""erőfitogtatást"" :D:D:D sokszor,pl lámpánál induláskor.Ők pedig talán a társadalomban elfoglalt alacsony helyzetüket akarják az úton kompenzálni.

Egyszer emlékszem vidéken voltam és az országúton 100nál elkezdett előzni egy helyi suzukis,nonfiguratív tetoválásra hajazó matricák a kocsiján,sötétített ablakbúra,króm kipufogóvég és a srác nagyon zorall arcot vágott előzésnél,mintha maga madmax lett volna :)

mazda 6-om van,ez abból nézve elég vicces jelenet volt.

2012. jún. 10. 11:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
ezzel a kérdéssel már autós szaklapok is foglalkoztak és az jött ki a teszteredményekből hogy a bmwsek a legagresszívabban vezetők, tolakodóan, nagyképűen vezetnek, ledudálnak ha kell ha nem és még rengeteg dolgot fel lehetne sorolni
2012. jún. 10. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
De köztük is van ki vétel !! A cigányság körében viszont inkább a merci az elterjedtebb!
2012. jún. 10. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:

A cigányok esetében teljesen mindegy hogy mivel vannak,ladával vagy bömössel így is úgy is rémesen vezetnek,hiszen a közlekedéshez ész kell,ami nekik nem igen van.

Apropó...ti láttatok már cigány tanulóvezetőt valaha????

Lehet ki kéne ide tenni a kérdést hátha látott valaki.

2012. jún. 10. 14:56
 15/19 A kérdező kommentje:
koszi a sok valaszt gyerekek!!:D
2012. jún. 18. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem aztán mind1 hogy a szaklapban is megmondták, hogy nagyobb rányban vezetnek agresszíven a bmw-sek, aki ismer tudja milyen ember vagyok, a sok p*raszt meg nem érdekel, aki ez alapján akár képes levonni vmi konzekvenciát, mert bmw-m van...
2012. jún. 19. 10:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Így van, aki f*sz az BMW-vel meg Suzukival is f*sz.

Tegnap este vittem le az öcsémet meg a nőjét Siófokra, pirosnál beállt mellém egy tunying Swift (szokásos műanyaglerakat a lökhárítók helyén, gyorsítócsík, ültetett rugók, pirosra festett fékdob, kívánságlista az ajtón, hommeade sportdob) a tipikus hülyegyerek júzerrel , gondolta megmutatja a szakadt huszonéves BMW-snek (E30 325i,egy hónapja nem mostam le időhiány miatt, eléggé ótvarul néz ki) hogy ő a májer, elkezdte túráztatni az 1.0 háromhengert, az nem érdekelte hogy egyrészt röhejes (öcsém barátnője kérdezte hogy ez meg mit akar ezzel a porszívóval :D ), másrészt 2x annyi hengerem és majd 4x annyi lóerőm van, csak az hogy tetsszen annak a három tizenéves kiscsajnak akik a járdán mentek.

Aztán mikor váltott a lámpa és állva maradt akkor bekattant, csorgok laza ötvennel erre kijön záróvonalnál előzni úgy hogy jönnek szembe és mutogat át.

Visszafele meg egy 40es faszi jött ki elém mindenféle irányjelzés nélkül mert úgy gondolta hogy sávot vált, neki is felháborodást okozott mikor rádudáltam, utána ellenállhatatlan késztetést érzett a mutogatásra meg a büntető fékezgetésre.

Szóval ennyi, nem márkafüggő a parasztság.

2012. jún. 19. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát ezen az utolsó leíráson(műanyaglerakat,KÍVÁNSÁGLISTA,porszívó)ezen szakadtam a röhögéstől :D:D:D:D:D:

Köszönöm :) !

OFF.

Utolsó elötti,a parasztot miért írtad csillagozva?

(azt sem értem aki a cigányt vagy zsidót csillagozva írja le,nem tudom miért nem lehet leírni,ezek tiltott szavak?)

2012. jún. 19. 20:53
 19/19 anonim ***** válasza:
kívánságlista LOL :DD hát igen a HKS az apexi meg a többiek...
2012. jún. 20. 07:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!