Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 99-es Suzuki Swiftet szeretnék...

99-es Suzuki Swiftet szeretnék megvenni. Ez lenne az első autóm. Milyen tipushibái lehetnek, mire figyeljek oda? Rozsdásdást kívülről nem látni. A motor csillog villog le van mosva.

Figyelt kérdés

2012. jún. 9. 09:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 10. 18:47
 12/23 anonim ***** válasza:
NE vegyél suzukit... ha mit ad isten nekicsapódsz egy fának nem éled túl benne, az a kocsi egy kalap.....
2012. jún. 11. 01:52
 13/23 anonim ***** válasza:
63%

Te is csak aztmondod,amit másoktól hallottál..

"jaj ígytörik meg úgytörik"

Ha nekicsapódsz egy fának,a tüdőd kiszakad a helyéről még egy Volvoban is...

2012. jún. 11. 05:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Azért egy Suzukit egy Volvoval ne hasonlítsunk össze! Ég és föld a különbség. És egyébként nem, a Volvoban csak akkor halsz meg ha egy betonoszlopnak mész neki. Ez nagy különbség....talán még akkor sem.
2012. jún. 11. 09:32
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
Anno egy 98-as S Mercedes ütközött össze egy Dacia Logan-nal. Frontálisan. Olajfolton megcsúszott az egyik autó. Nem szakadt le egyiknek se a tüdeje érdekes módon. Hülyeség ez. Ott a légzsák, pont ezt akadályozza meg. A Suzukiban egy ilyen ütközéstől úgy halnak ahogy élnek, de nem csak mert nincs légzsák, hanem mert iszonyat gyenge a kasztni. Nagyon sok balesetet láttam már, ahol suzukival ütköztek. A suzuki teljesen össze volt törve, mert a lökháritó alatt semmi merevités, semmi anyag. A másik kocsin meg kb. keletkezett egy kis karc.. Az életbe nem vennék suzukit, ez biztos! És igaza van az utolsónak, Volvo-t nem szabad suzukihoz hasonlitani!
2012. jún. 11. 13:07
 16/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves utolsó, örülök hgoy egyetértünk. Annyi biztos hgoy Suzukit én se vennék, akkor inkább veszek egy segédmotort vagy egy régebbi típusú autót. A lényeg a lényeg hogy egy öreg BMW is többet ér egy Suzukitól. Vesz az ember egy jó minőségű autót, még ha 15- 20 éves az se baj, csak jóállapotú legyen, és lehetőleg arra törekedjen hgoy benzin gázos legyen, lehet találni, nem igaz hogy nem..sokkal jobban jár az illető, minthogy egy hulladék papír autóba ül és imádkozik hogy ne menjen neki semminek.
2012. jún. 11. 18:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért meg ne b@sszátok már a fizikát! Ha két autó frontálisan összeütközik, akkor a benne ülőkre ugyan olyan erők hatnak. Ja és volt swift légzsákkal is csak arra elég kevesen költöttek hogy az is legyen benne. Azt aláírom én is hogy vannak nála biztonságosabb autók. Aki a 20 éves BMW-t írta annak igaza volt, az tényleg többet véd ütközésnél. De nézzetek már meg egy 80-as évek végi kisautót, az hogy törik. Amikor tervezték akkor a többi KIS autó között nem volt rossz a töréstesztje.

Aki a kismotort írta, hát azon már 40-nél is meglehet halni ha úgy sikerül egy esés, bár ennek pont annyi a valószínűsége mint annak hogy a swifttel telibe kapsz egy fát, csak úgy véletlenül. :D Egyébként mindenkinek a saját döntése hogy milyen autót vesz. Aki egy régi Swiftet vesz annak valószínűleg számít a fogyasztás (akár még jobban is mint a biztonság). Arról nem is beszélve hogy nem kell havonta szerelőhöz rohangálni, mint más 20-as éveit taposó autóval.

2012. jún. 11. 21:13
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez a szervizeléses dolog is marhaság. Legyen az autó 1 éves, vagy legyen 20 éves mindenhogy lehet vele hiba. Egy kis horpadás miatt, vagy gyertyakiégés miatt nem kell egyből a szervizbe futkosni és aggodalmaskodni hgoy fizethet rá az ember százezreket

NEvetséges. Állítom hogy egy régebbi autó sokkal többet ér mint egy hulladék full extrás vagy régi suzuki.

2012. jún. 17. 11:19
 19/23 anonim válasza:
100%
na megbízhatóság... Suzukit elég ritkán lehet látni autómentőn. Maximum akkor ha összetört. A suzuki a világ végig elmegy 1 tank benzinnel :D Sokkal megbízhatóbb mint holmi német autó. :D
2012. aug. 11. 16:31
 20/23 A kérdező kommentje:
Végül egy Wagon R-t vettem, nekem nagyon tetszik, kényelmes, nagy. Egyelőre lassan megyek, és csak a környéken vele, 10 fölött eszik, ezen nagyon aggódom, de igazából nem csodálkozom rajta. 2003-as az autóm. Eddig minden rendben van vele. Ma vettem éppen két hete. Előzetes gondolataim ellenére, már 170 kilómétert furikáztam, és az kb. 17 l benzinembe került.
2012. aug. 15. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!