Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha yz 250, kawasaki kx...

Yamaha yz 250, kawasaki kx 250, suzuki rm 250, KTM EXC 250, yamaha yz426f szerintetek melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
mind 2000 fölüli évjárat csak a ktm 1999-es. haverokkal motorozgatásra használnám erdőben, föld úton. lényeg hogy ne legyen nagyon szervíz igényes jól menjen mindenhol(hegyen ,sárban,siratón).

2012. jún. 7. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

"...lényeg hogy ne legyen nagyon szervíz igényes..."

Akkor ezeket rögtön el is felejtheted... Krossz gépek mind üzemórásak. Amiket rendesen karban kell tartani, mert, ha a blokkban valami elszabadul akkor csúnya dolgokat képes művelni ami tuti jó pár tízezer ft-os történet lesz.

"...haverokkal motorozgatásra használnám erdőben..."

Akkor miért nem elég egy enduro?

Amúgy nekem tök mindegy... csak azt vedd amelyik a legjobb állapotú.

2012. jún. 7. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
mert a legtöbb endúró nem olyan gyors és az újabb modellek drágák aztán nehezebbek is nem olyan fordulékony. egyébként a szervíz igényél arra gondoltam h ne legyen 200ezres javítási költség.. olyan 80at még elviselek..
2012. jún. 7. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Haveromnak 125-ös RM-je van,az nagyon brutál gép,én már csak ezért is az RM-et választanám.
2012. jún. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!