18 évesen gáz egy suzuki swifttel járni?

"milyen benzinárak mellett előny az alacsony fogyasztás + a motorjára sem nagyon kellene költeni"
A Swift kb. 1,5-2 literrel tud kissebb fogyasztást mint egy átlag F Astra. Ha ez az évi 10-20.000 forint neked olyan jelentős összeg, hogy ez alapján választanál autót, akkor inkább ne vegyél semmilyet. A motorjára meg addig nem kell költeni a Swiftnek, amíg tönkre nem megy, az bármelyik autóval megeshet. Igaz, én is a Swiftre szavaznék a kettő közül, de ha nincsen pénzed, akkor már eleve csak bukó lehet a történet, mi van ha nyáron felmegy 500 forint fölé a benzin? Akkor is menni kell az autóval, mert az egy helyben állás nem tesz jót neki, eladni meg csak kevesebbért tudod majd, a saját költségeid (átírás, biztosítás, javítás) nem fogod tudni beleszámolni az autó árába, pedig nagy összegről van szó.

18 évesen, saját autónak tökéletes.
Legalábbis mifelénk elég sok fiatalnak van suzukija.
És presze igazából csak az nézi le őket akinek apuci a se*e alá tolt már 17 évesen egy 1-2 millás autót.
Ez róla a véleményem.
Jah és én is a swiftre szavazok. Hosszútávon olcsóbb mint az astra.

Én is 18 vagyok. Swifttel járok. Szerintem jó autó. A motorja tényleg strapabíró és keveset eszik.
Az F Astránál jobban megy.
Engem nem érdekel hogy ki mit gondol róla.
Arra azért készülj fel hogy a "papírautós" csesztetésből ki fog jutni neked is. :D De másba nem nagyon lehet belekötni. Vegyél egy 1.3 16v-t, azzal már lehet alázni rendesen ha valaki arcoskodik hogy f.s a Swift.

Jó autó az.
De biztosan kell neked autó?
Mert ugye tudod, hogy nem megvenni nehéz, hanem fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!