Gáz a mai világban MZ-vel járni?
Nem gáz.
Én is elfogadnék egy csepptankos 125-öst
Miért lenne az? Sőt, ha már elöl tárcsafék van, akkor jó is. :)
Mondjuk az gáz, ha nem üzembiztos és állandóan tologatod. Meg kell csinálni rendesen, tisztán és rendben kell tartani, akkor egy szép motor.
Nekem mondjuk tetszene egy TS250 mindennapi szaladgálósnak, esetleg ici-pici átalakításokkal.
"Használd ki, amíg van benzin!
10 év múlva akinek lova lesz, az lesz a trendy!"
Igazad van!... Csak tévedsz! xD
10 év múlva a geomágneses-vihar elvén működő üveggömbbel fogunk járni, míg te ott szotyogsz majd az MZ-vel, nyehehehe
MZ = Motorizált Zaj
nézd meg, ha nem hiszed:
Ajjajajj jajj ez durva.
Inkább az elektromos MZ ha lehet választani. :)
Szerintem mikor elfogy a benzin akkor cégek foglalkoznak majd az autók átalakításával. Meg sok az alternatíva. Elektromos biodízel bioetnol gázüzemű meg stb motorral szerelt vagy átalakított járművek fognak járni.
Ez a japán gömb csak egy elvont ski-fi ötlet. :) jópofa de nem járnék vele. 1990 ben mikor a még emlékszem hogy rajzoltunk ovodába arról mi lessz 2000 be. Nem repkedő antigravitációs autók meg nyagyanyám lézerkéssel vágja a pitét. Egyedül egy ovodástársam rajzolt Trabantot a képre. Mindenki kinevette még az óvónéni is.. :)
már nem 2000 van hanem 2013 lassan és mikor kifordulok az utcábol minden reggel ez eszembe jut mert ott áll egy trabant a parkolóban :P
Rájöttem egy nagy dologra , a világ folyton változik a trabant az a biztos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!