Mennyire valós a francia autókkal szembeni elő ítélet?
Figyelt kérdés
Sokat hallom hogy ne vegyél franciát, vagy akár olaszt. Tényleg érdemes ezekre hallgatni? Példának okáért, több mint 5 millió Peugeot 206-ost adtak el, ha nem jó akkor miért?2012. máj. 29. 22:13
11/16 anonim válasza:
Igazi német ostromló vagyok, csak Audim,VW,Skodam,BMW-m volt de ennek ellenére szerintem nagyon jók a modern Francia autók. Tesómnak Renault Meganéja van 1.5dci 105Le 6 sebességes, hihetetlen keveset fogyaszt, és nagyon kényelmes, valamint meglepően jól megy! Már 140.000km van benne hiba nélkül, pedig összeaprították már egy nagy rakodógéppel neki, de motorikusan semmi baja!
12/16 anonim válasza:
Régebben voltak gyengén sikerült szériák, és onnan ered. Ma már pontosan ugyanolyan szar a többi autó is, mint a francia. Nem gondolnám, hogy bármi különbség lenne megbízhatóságban.
Nekünk 20 éve csak francia van, Peugeot, Renault, Citroen, 1.5dci is több darab, és sosem volt vele semmilyen gondunk! De komolyan. Csakis franciát veszünk ezután is. Ugyanannyi pénzért egy sokkal jobb állapotú, fiatalabbat kapok mind agyonsztárolt németből.
13/16 anonim válasza:
Peugeot 206 osom van , 2004 es , márkakereskedésből. 100e van az órában most, azóta a kötelező dolgokon kivül nem csináltam semmit , és nem is kellett hálistennek..
14/16 anonim válasza:
Ahogy irtak elottem is: A mai autokat majdnem kivetel nelkul egy kalap ala lehet venni, egy ket japan ami mutatja a szintet de mar az sem sokaig...hiaba szidjak hordja a Suzukit az azert csak latszik hogy ki az apja. Igaz ez a Toyota teren is, Lexus meg hat nem kerdeses...de a regi TD jettak, golfok azok meg autok voltak...de a japan mar akkor verte...ja a Citroen meg a Peugeott egy gyartosorn keszul...az utolso jo francia auto szerintem a Renault 5(Clio elodje).
15/16 anonim válasza:
citroen c3ba mióta van hidraulika?XD
16/16 anonim válasza:
Csak a diesel motorjuk miatt érdemes francia kocsit venni. Nagyon jók és akár 700 ezret is elmennek bármi probléma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!