Ez milyen autó? A francia elnöki autóról beszélek.
Figyelt kérdés
Francois Hollande-t, az új francia miniszterelnököt ebben a kocsiban fényképezték le. Milyen autóban ül? Kiváncsi vagyok, hogy franciák valami Citroent vagy Renault-t tettek alá, vagy valami más nemzet kocsijával furikázik.
Köszönöm!
2012. máj. 7. 19:22
1/6 A kérdező kommentje:
rájöttem, Citroen C5. :)
2012. máj. 7. 19:24
2/6 A kérdező kommentje:
2012. máj. 7. 19:25
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez egy Renault Velstatis.Nem példányt sokat látni belőle.
4/6 anonim válasza:
Sárközynek szolgálati Vel Satisa volt, de nem gyári, hanem hosszított és páncélozott volt. Szerintem a hivatali idő alatt Hollandenak is át kell majd ülnie abba, vagy annak az utódjaába, a C5 valószínűleg magánautó.
5/6 anonim válasza:
Ezek legalább tisztelik a gyökereiket, abban mutatkoznak, amit ők gyártottak. Bezzeg a mi politikusaink.. Azoknak aztán az audi dukál természetesen. Használjanak ők is hazai autót, alájuk raknék régi suzuki swift-eket..
6/6 anonim válasza:
Kedves utolsó a Suzuki nem magyar cég csak van itt egy gyára.Az Audinak is van itt gyára és már a Mercinek is.Akkor az Audi meg a Merci is hazai termék lesz?Hú de jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!